Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
Pluslån

Pluslånansök om lån hos PluslånFöretaget Pluslån har gjort sig ett namn inom privatlånebranschen genom att erbjuda betydligt lägre summor än sina konkurrenter men gör det också både snabbare och enklare. Du ansöker direkt på hemsidan och får mer eller mindre svar direkt om du är en möjlig låntagare.

Villkor

De krav bolaget ställer på dig som kredittagare är att du är minst 20 år gammal, att du inte besitter några betalningsanmärkningar och att du har en taxerad inkomst på minst 120 000 kronor innan skatt. Om du uppfyller de här kraven har du inga problem med att få ta lån hos Privatlån.

Amortering

Lånen hos Pluslån är alltid amorteringsfria första året vilket innebär att du inte kan betala av något på lånet första året. Efter det får du välja om du vill betala av lånet på ett, två eller tre år och givetvis blir det så att ju längre du betalar av, destå högre blir den totala avgiften.

Avgifter

Pluslån tar ut en uppläggningsavgift på 400 kronor och en aviavgift på 35 kronor för att administrera lånet. Det kan vara bra att besöka Pluslån´s hemsida för att få mer information gällande de kostnader som uppstår i takt med att ett lån tecknas.

Ränta

Bolaget har en hög ränta vilket gör att det alltid är bra att betala av lånet så fort det går.

 

För mer information om gällande räntor och mer information till bolaget hänvisar vi till Pluslån´s egna webbplats.