Om oss

om oss Allt om Privatlån är en svensk jämförelsesajt som riktar in sig på just privatlån. Även känt som blancolån och lån utan säkerhet. Alltomprivatlan.se har existerat online sedan 2008. Nu, lite mer än tio år senare, har hemsidan fräschats upp med modern design, utökade funktioner och aktuellt textinnehåll. Nya och förbättrade Allt om Privatlån är anpassat för dig som privatperson som enkelt vill kunna jämföra blancolån på nätet.

Webbplatsen både ägs och drivs av företaget 7 Out Media AB. Detta är ett oberoende bolag och vi som ligger bakom sajten är inte bundna till varken kreditinstituten eller bankerna som finns representerade på hemsidan. Därmed kan du jämföra privatlån i lugn och ro och få information om marknadens bästa långivare.

KONTAKTA OSS

Önskar du komma i kontakt med oss som jobbar med Alltomprivatlan.se är du mer än välkommen att fylla i formuläret nedan för att nå oss. Vill du hellre skicka ett mejl till oss direkt kan du göra det via info[@]alltomprivatlan.se. Vårt mål är att återkomma med svar så snabbt som möjligt – du bör få återkoppling inom 48 timmar. Frågor och funderingar som rör privatlån och blancolån hos specifika banker och kreditinstitut hänvisar vi däremot till aktuella långivare.

  FRISKRIVNING

  Allt om Privatlån är en oberoende informationssajt för privatpersoner som vill ansöka om blancolån utan säkerhet. Vi som jobbar med webbplatsen är därför inte anslutna till varken banker, kortutgivare eller kreditmarknadsbolag som finns representerade här. Därmed friskriver vi oss från allt ansvar som rör eventuella förändringar som påverkar erbjudanden som syns på Allt om Privatlån. Det är ditt ansvar som besökare att kontrollera att informationen fortfarande stämmer. Likaså reserverar vi oss för eventuella felskrivningar på Alltomprivatlan.se. Med anledning av denna friskrivning rekommenderar vi att du alltid går in på respektive långivares hemsida för aktuell information innan du går vidare med en ansökan om ett privatlån.

  Om du upptäcker felaktiga uppgifter eller ser något annat som inte är rätt på hemsidan tar vi tacksamt emot dina synpunkter för att vi ska få chansen att korrigera och justera detta. Vårt mål och vår ambition är att informationen som finns att tillgå på sajten är såväl aktuell som korrekt.

  LÅNA ANSVARSFULLT

  Du som är besökare på denna hemsida bör vara medveten om riskerna som tillkommer i samband med att du ansöker om ett privatlån utan säkerhet. Tänk noga igenom ditt beslut och räkna på huruvida du verkligen har råd att ta ett blancolån. Innan du väljer att skicka in en låneansökan till någon av kreditinstituten eller bankerna på webbplatsen är vår rekommendation att du tar dig tid att läsa vår artikel om hur du lånar ansvarsfullt. När du tar ett privatlån är det du som är ensam ansvarig för detta och därför är det av största vikt att du är medveten om och förstår vad räntor och villkor innebär för dig och din ekonomi. Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid tillkommer höga kostnader, inklusive dröjsmålsränta och ytterligare avgifter. Genom att inte sköta återbetalningen kan du hamna i skuld hos Kronofogden – något som får stora konsekvenser för din ekonomi och ditt privatliv.

  Vissa lån och krediter som finns representerade hos Allt om Privatlån räknas som högkostnadskrediter. Konsumentverket har numera särskilda riktlinjer för marknadsföringen av detta och vi följer reglerna genom en särskild märkning på sidor med dessa långivare.