Lån som beviljar alla

lån med hög beviljandegrad

Här kan du jämföra och hitta lån som beviljar alla och således har hög beviljandegrad. Nu finns det dock inga kreditgivare som skulle bevilja precis alla människor ett lån. Men lånen som listas nedan har låga grundkrav och långivarna bakom lånen är kända för att bevilja flest ansökningar.

Det är främst SMS-lån som beviljar alla och detta beror på att det handlar om mindre lånesummor. Dessutom har dessa lån en hög effektiv ränta vilket ska kompensera för den risk som långivaren tar. SMS-lån med hög beviljandegrad passar dig som vill låna trots att du har betalningsanmärkningar eller en svag kreditvärdighet. Vidare är lånet ett alternativ för den som behöver låna pengar med många UC-förfrågningar. De långivare som beviljar många lån väljer att se till din nuvarande situation istället för att fokusera på vad som hänt i det förflutna.

När du letar efter långivare som godkänner lån till alla så är det främst lån utan UC du bör titta efter. Dessa lån kommer från kreditgivare som inte använder UC i samband med kreditprövningen. Istället används alternativa kreditupplysningsföretag. Det handlar oftast om Bisnode, Safenode och Creditsafe. Förfrågningar hos dessa företag hamnar inte i ditt UC-register. På så sätt kommer inte dina framtida chanser att få låna pengar att påverkas.

Har du en svag ekonomi eller behöver låna med låg inkomst så kan du med fördel vända dig till nedan listade långivare. För att bli beviljad dessa lån med hög beviljandegrad krävs det inga säkerheter och kraven som ställs på låntagare är betydligt lägre än hos de större låneinstituten.

Lånebelopp
2000 - 70000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
12,87-236,5 %
i
Räkneexempel: En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 40000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
54,04%
i
Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 10000 kr
Återbetalningstid
1 - 3 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
300 kr
Effektiv Ränta
69,95-4568,91%
i
Räkneexempel: Kredit på 10 000 kr med återbetalningstid 90 dagar. Totalt att återbetala: 11392.00 kr, alltså 3797.33 kr per månad. Beloppet dras via autogiro. Effektiv ränta: 69.65%. Årlig fast ränta: 39%. Uppläggningsavgift: 300 kr. Aviavgift: 39 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
2000 - 50000 kr
Återbetalningstid
1 - 3 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
60%
i
Ett lån på 10 000 kr till 39% nominell ränta med en återbetalningstid på 4 månader, där kunden väljer att betala lägsta beloppet i 3 månader, är 60.6%. De fyra månatliga återbetalningarna är: första månaden 1 777 kr, andra månaden 1 137 kr, tredje månaden 1 100 kr och den fjärde månaden 7 748 kr (7 500 kr återstående kapital plus 248 kr ränta). Den effektiva räntan inkluderar 249 kr uppläggningsavgift. Totalt belopp att betala är 11 763 kr. Om kunden väljer att återbetala lånet helt på förfallodagen utan att betala minimibelopp så är det totala beloppet som ska återbetalas 10 623 kr, med en effektiv ränta på 87.8%. Exemplet är baserat på löptid på 35 dagar.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Långivare som beviljar flest lån

När det gäller långivare som beviljar flest lån så handlar det alltså om de kreditinstitut som erbjuder snabblån och kontokrediter. Det som utmärker långivare med hög beviljandegrad är att de ställer låga krav på den som vill låna pengar. Detta innebär bland annat att man beviljar lån till personer trots betalningsanmärkningar. Vidare kräver man ingen säkerhet för lånet i form av exempelvis en bostad eller en bil. Så som är fallet med exempelvis billån eller bolån. Man har ofta ett låg krav på inkomst för personen som lånar. En del av de långivare som beviljar flest lån har inget krav på inkomst alls. Slutligen är ofta åldersgränsen för dessa lån inte särskilt hög vilket gör det till ett attraktivt lån för unga.

Även om många långivare som beviljar alla har liknande grundkrav så rekommenderar vi dig ändå att jämföra de långivare som beviljar flest lån. Detta för att hitta ett lån som passar dina förutsättningar. En annan anledning till varför du ska jämföra långivare som beviljar flest lån är att räntan på de olika lånen kan skilja sig åt. Genom att använda dig av vår lista ovan kan du enkelt få en överblick över lånets kostnader samt den effektiva räntan.

Utöver att jämföra lånen i listan ovan kan vi rekommendera dig att se över nya lån för 2021. Det är nämligen inte helt ovanligt att nya långivare tenderar att godkänna fler låneansökningar än mer etablerade låneinstitut. Detta då de nya långivarna är måna om att snabbt få in kunder i verksamheten.

lån som beviljar alla
Genom att ansöka om ett lån som beviljar alla kan du låna trots betalningsanmärkningar och en låg inkomst

SMS-lån utan UC som godkänner alla

Majoriteten av de långivare som godkänner alla låneansökningar erbjuder SMS-lån. Detta är lån utan UC vilket innebär att långivaren hämtar kreditupplysningar från andra företag än UC. Lätta lån att få är således sådana lån som inte ger dig någon UC-förfrågan. Detta innebär dock inte att SMS-lån som godkänner alla inte tar någon kreditupplysning alls. Skillnaden är att man använder företag som Creditsafe och Bisnode istället. När en förfrågan kommer in till dessa företag så är det bara andra långivare som använder sig av samma kreditupplysningsföretag som kan se din förfrågan.

Varför är det då bättre att låna utan UC om man har en svagare ekonomi eller en sämre kreditvärdighet? Främst för att man inte vill samla på sig onödiga förfrågningar i sitt UC-register. Om du redan från början vet med dig att du har svårt att få lån och att banken säger nej så är det dumt att riskera nya förfrågningar. Många förfrågningar hos UC försämrar nämligen dina framtida chanser att bli beviljad lån.

När du ansöker om ett lån som beviljar alla och långivaren inte tar UC så kommer storbankerna inte att kunna se din förfrågan. Du får inte heller något försämrat kreditbetyg på grund av din låneansökan.

Lån som enkelt blir godkänt efter ansökan

För att ansöka om lån som beviljar alla behöver du först bara välja en långivare i listan ovan. Var noga med att jämföra lån som enkelt blir godkänt för att hitta den lägsta räntan. Genom att jämföra lån som beviljar alla kan du även se vilka grundkrav och villkor som skiljer sig mellan de olika kreditinstituten. Du kan helt enkelt hitta ett lån som passar just dig och din privatekonomi. När du hittat den lämpligaste kandidaten klickar du dig bara vidare till långivarens hemsida.

På långivarens hemsida kan du direkt ansöka om ett lån som enkelt blir godkänt efter ansökan. Bara fyll i dina personuppgifter och kontaktuppgifter samt identifiera dig med BankID. Därefter görs en kreditprövning och långivaren ger dig direkt besked på din ansökan. Blir lånet godkänt så kommer pengarna betalas ut till ditt angivna bankkonto direkt.

Vanliga frågor och svar

Vilka långivare godkänner flest ansökningar?

Vad utmärker lån som beviljar alla?

Hur snabbt får jag pengarna?

Blir jag beviljad lån trots betalningsanmärkning?

Vad gäller för att bli beviljad lån trots låg kreditvärdighet?

Vilka krav gäller för lån som alltid beviljas?

Vill du ta ett smslån som beviljar alla bör du först se efter så du uppfyller de grundkrav som långivaren ställer. Dessa grundkrav är ofta inte särskilt omfattande men måste ändå uppfyllas för att du ska bli godkänd för ett lån. Nedan ser du vanligt förekommande krav för lån som alltid beviljas.

  • Folkbokförd i Sverige
  • Minst 18 år gammal
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
  • BankID och svenskt kontonummer
  • Någon form av inkomst

Uppfyller du inte dessa krav så är sannolikheten låg att du kommer bli godkänd för ett lån. Detta oavsett hur långivarens allmänna beviljandegrad ser ut. Även långivare med hög beviljandegrad har vissa grundläggande krav som måste uppfyllas.