Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare som hjälper dig att skicka din låneansökan till flera långivare på en och samma gång. Genom Axo Finans kan du låna upp till hela 600 000 kronor medan lägsta lånebelopp är 5000 kronor. Det är både kostnadsfritt och tidseffektivt att använda tjänsten. Din ansökan är inte bindande så länge du inte tackar ja till ett lån och bekräftar det med BankID. Dessutom får du besked samma dag om du blir godkänd eller inte.

Axo Finans jämför alltså privatlån åt dig – snabbt och smidigt. Du anger det belopp du önskar få låna, fyller i formuläret och därefter skickas ett eller flera erbjudande till dig. Trots att ansökan via Axo Finans skickas till flera banker och långivare görs det enbart en kreditupplysning hos UC. Vill du ha ytterligare hjälp med att ansöka om ett privatlån genom Axo Finans kan du höra av dig till deras kunniga medarbetare. I skrivande stund skickas din ansökan om ett privatlån till 30 olika banker och långivare.

Lånebelopp
5000 - 600000 kr
Återbetalningstid
1 - 15 år
Utan UC
Nej
Startavgift
495 kr
Effektiv Ränta
2,95-26%
i
Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna upp till 600 000 kronor

När du använder Axo Finans kan du ansöka om ett privatlån från 5000 kronor upp till maximalt 600 000 kronor. Eftersom den här tjänsten innebär att din ansökan skickas till mer än en långivare samtidigt är chansen större att du får möjlighet att ta del av ett erbjudande om ett privatlån som passar just dig. Du får besked samma dag som du skickar din ansökan och därefter kan du jämföra olika privatlån i lugn och ro. Väljer du att acceptera ett erbjudande skickas pengarna till ditt konto efter det att du signerat skuldebrevet. Hos Axo Finans kan du låna utan säkerhet. Det vill säga att det inte krävs någon form av pant för att du ska bli beviljad ett privatlån. Däremot behöver du vara 20 år gammal och du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. Det krävs också att du är fast anställd, har ett eget företag, har ett vikariat eller är pensionär.

Krav för beviljat lån

  • Du måste vara minst 20 år gammal. 
  • Du måste tjäna minst 10 000 kronor i månaden. 
  • Du måste vara anställd/ha eget företag/vara pensionär/ha ett vikariat. 

Tänk på att dina chanser att få ett privatlån via Axo Finans ökar om du har en medlåntagare. Det kan vara till exempel din fru, make, sambo, vän eller en familjemedlem. Tack vare elektronisk identifiering med BankID som signeringsmetod sker själva låneprocessen väldigt snabbt. Dock kan det dröja upp till ett par dagar innan du får in pengarna på ditt konto. Det beror på vilken bank du har och vilken långivare/bank du väljer att låna hos.

Samla lån hos Axo Finans

Med ett privatlån via Axo Finans kan du på ett enkelt sätt lösa gamla skulder och snabblån. Här krävs det att du får en lägre ränta kombinerat med förbättrade villkor på ditt privatlån för att det ska löna sig. Du kan göra det på flera sätt:

  • Titta på samtliga aktuella skuldavtal som du har för stunden. 
  • Ta reda på vilka räntor och avgifter alla dessa lån har. 
  • Räkna ut hur stor din totala skuld är och vad du betalar i månaden. 

När du har koll på dessa uppgifter kan du skicka in en särskild ansökan om att samla dina gamla lån och krediter via Axo Finans, som i sin tur skickar din ansökan vidare till sina partners för att du ska kunna få olika erbjudanden som passar dig och din situation.

Individuell ränta på ditt lån

Eftersom Axo Finans är en låneförmedlare finns det inte någon bestämd ränta som gäller för samtliga kunder. Räntan är individuell och sätts efter din ansökan och en kreditupplysning som ger potentiella lånegivare information om din ekonomiska situation. Deras interna riktlinjer spelar också roll. Därför är det en god idé att jämföra räntan på respektive privatlån för att du se vad det skulle kosta hos varje bank och långivare.

Räkneexempel:

Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Amortering och avgifter

Löptiden, det vill säga hur lång tid du har på dig att betala tillbaka lånet, sträcker sig upp till 15 år. Du kan betala så mycket du vill per månad. Notera att det förmodligen finns ett minimibelopp som varierar hos olika långivare. När det gäller användandet av tjänsten som Axo Finans förmedlar är den helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting när du skickar en ansökan. Däremot kan det tillkomma avgifter hos den långivare eller bank du väljer om du tackar ja till ett erbjudande om ett privatlån.

Kundtjänst Axo Finans

Om du har några frågor kring den låneförmedlingstjänst som Axo Finans erbjuder så kan du med fördel ta kontakt med bolagets kundtjänst. Axo Finans kundtjänst finns på plats både under veckodagarna och under söndagarna. Däremot har man konstigt nog ingen kontaktsida på sin hemsida. Men vill du maila Axo Finans så gör du detta på info@axofinans.se. Det finns även ett formulär på låneförmedlarens sajt som du kan använda dig av om du har några frågor. Om du föredrar att ringa in till Axo Finans så gör du detta på nummer 0771-323400. Nedan återfinner du bolagets öppettider och det är under dessa tider du kan förväna dig svar från kundtjänsten.

Måndag: 8:30 - 18:00

Tisdag: 8:30 - 18:00

Onsdag: 8:30 - 18:00

Torsdag: 8:30 - 18:00

Fredag: 8:30 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: 10:00 - 14:00

Har du mer generella frågor som du önskar svar på så finner du utförlig information på Axo Finans hemsida. Där har man svarat på de vanligaste frågorna som blivande kunder kan tänkas ha inför en låneansökan.

AXO FINANS

  • JÄMFÖR LÅN
  • ENBART EN UC
  • SAMLA LÅN
  • FLERA ERBJUDANDEN