Matchbanker

Matchbanker är en jämförelsetjänst för lån som ägs och drivs av Lead Supply A/S i Danmark. Bolaget grundades 2014 och äges delvis av bolaget North Media som är börsnoterat på Köpenhamns Börsmarknad.

Du vänder dig till Matchbanker när du snabbt vill komma över information om hur du hittar bästa lån utifrån dina önskemål och förutsättningar. Som namnet antyder matchar bolaget dina uppgifter med de banker de samarbetar med för att hitta bästa alternativ för dig. När deras matchning är klar förses du med en personlig lista över de banker och långivare som kan erbjuda dig bästa lån och villkor. Här förses du även med information om lånebelopp, löptid, räntor och beräknad utbetalningstid. Tack vare Matchbanker sparar du en massa tid och energi på att samla information och grotta ned dig i banker som inte ens är aktuella för dig i slutänden.

Lånebelopp
500 - 500000 kr
Återbetalningstid
1 - 15 år
Utan UC
Nej
Startavgift
595 kr
Effektiv Ränta
2,95-47,64%
i
Låna 20 000 kr i 60 månader. Uppläggningsavgift 595 kr. Administrationsavgift 19 kr./mån. Effektiv årsränta 27,59%. Totalt 35 202 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Ansök om lån upp till 500 000 kr

Via matchbanker.se kan du ansöka om privatlån utan säkerhet upp till 500.000 kronor. Du fyller endast i formuläret på startsidan med dina önskemål och förutsättningar. Matchbanker jämför sedan dina uppgifter med de banker och långivare de samarbetar med för att kunna plocka fram en personlig lånelista med intressanta alternativ för dig. Matchbanker är med andra ord inte själva en bank utan förmedlar värdefull information som du annars skulle få lägga mycket tid på att söka upp själv. Denna tjänst är helt kostnadsfri och finansieras genom Matchbankers samarbete med långivarna.

När du går igenom informationen i lånelistan får du vara uppmärksam på exempelvis vilka banker som erbjuder lån utan uc om det är av vikt och vilka som erbjuder lån till bästa ränta. Ta med alla aspekter innan du går vidare och gör en ansökan. Tänk på att dessutom göra en budget så du har klart för dig hur mycket du har råd att betala av på ett lån varje månad.

Ränta och kostnader

En viktigt del att ha koll på då du funderar på att ta ett snabblån är den totala kostnaden för lånet. Det vill säga amortering, ränta och övriga kostnader. Du kan med andra ord inte bara se till den nominella räntan utan ha den effektiva räntan klar för dig innan du tecknar ett avtal. I den effektiva räntan räknas kostnader som uppläggningsavgift och avi-avgift in. Om du lånar via Matchbanker kan du hitta långivare som tar 595 kronor respektive 19 kronor/mån för den typen av avgifter. Att använda Matchbankers jämförelsetjänst är däremot kostnadsfritt och du binder dig inte till något.

Exempel på lånevillkor du kan hitta bland långivarna via Matchbanker: Lånebelopp mellan 500 - 500 000 kronor Löptid på 3-180 månader. Effektiv årsränta mellan 9,45% - 40,51%.

Grundkrav

Alla långivare har grundkrav som ställs på de om vill ansöka om ett lån. Dessa kan se lite olika ut från bank till bank men det enda krav som Matchbanker ställer för att du ska få tillgång till jämförelsetjänsten är att du är minst 18 år gammal. Däremot kan du räkna med att ytterligare villkor kommer från de olika banker som Matchbanker samarbetar med. Exempel på sådana krav kan vara: • svenskt medborgarskap • en lägsta års- eller månadsinkomst • inga aktuella skulder hos Kronofogden Läs noggrnnt igenom vilka villkor som gäller hos de banker som står med på listan som Matchbanker förser dig med.

Ansök om lån online

Hos Matchbanker sköts allting digitalt. Du fyller helt enkelt i din ansökan på startsidan för att matchas ihop med bästa lånet för dig. I formuläret får du uppge hur mycket du önskar låna och om du äger en fastighet, har anställning och hur mycket du tjänar varje månad. Baserat på dina svar får du sedan en lista över banker och långivare som är intressanta för dig. Här finns även all nödvändig information du behöver för att kunna jämföra de olika lånevillkoren. När du hittat den bank eller långivare som erbjuder det bästa lånet fyller du bara i en ansökan på deras sajt.

Kundtjänst

Matchbanker erbjuder ingen support gällande specifika lån, då de enbart är en jämförelsesida, utan hänvisar istället till den långivare som erbjuder lånet. Vill du komma i kontakt med dem av annan anledning når du dem via mail: info@matchbanker.se Adress: Paludan-Müllers Vej 40 B, 8200 Aarhus N, Danmark

MATCHBANKER

  • JÄMFÖRELSETJÄNST
  • LÅNA FR. 500 KR
  • SVAR DIREKT
  • LÅNA MED ANMÄRKNING