Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
Nordnet

Nordnet privatlån - ToppenlånetAnsök om Toppenlånet hos Nordnet

 

 

Hos Nordnet kan den som behöver ett extra tillskott i kassan ansöka om Toppenlånet, ej att förväxla med ett topplån. Toppenlånet är ett privatlån där du kan låna mellan 20 000 - 350 000 kronor direkt, med en betalningstid på 2 - 15 år. Och har du ont om pengar så kan du ansöka om att det första året är helt amorteringsfritt. 

För att ansöka om ett lån går du helt enkelt in på Nordnets webbplats och kanppar in dina uppgifter. Sedan kommer banken att göra en bedömning och återkomma med ett beslut inom tre bankdagar.

Villkor för Toppenlånet hos Nordnet

För att Nordnet ska godkänna ett lån så måste du vara mellan 20 och 71 år samt att du har en årsinkomst på minst 200 000 kronor. Efter att du har skickat in en ansökan kommer banken att göra en kreditupplysning på dig vilket innebär att du inte får ha några betalningsanmärkningar för att ditt lån ska gå igenom.

Amortering

Amorteringstiden väljer du själv, mellan 2 - 15 år. Dock måste beloppet batalas tillbaka innan du har fyllt 71 år. Lånet kan du amortera av och lösa in när du än önskar.

Avgifter

När du tecknar ett lån tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kronor dessutom tillkommer en aviagift på 30 kronor per månad om du inte betalar via autogiro. Detta gäller om du följer ditt åtagande och betalar räntorna och amorteringskravet.

Ränta

I skrivandets stund, 8:e september 2012, så kan du ansöka om ett lån med en ränta från 4,05 procent. För aktuella räntesatser så var vänlig besök Nordnets webbplats eller ta kontakt med banken direkt.