Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
Credit Service

Credit Service

Credit Service är inte själva en kreditgivare utan förmedlar information och kontakten till andra företag. På så sätt kan de fokusera på att du som kund får precis det som du önskar av den banken eller det institutet som passar dina krav bäst. De erbjuder en tjänst där alla banker och institut listas vilka erbjuder privatlån. Du kan då enkelt få se en översikt om vilka räntor, villkor och krav som de olika företagen ställer på dig som privatperson. På så sätt kan det bli enklare att välja vilken av de olika möjligheterna som passar dig bäst.

Credit Service som produkt

Credit Service har under en längre tid utvecklat produkten till privatpersoner och erbjuder den idag helt kostnadsfritt. Något som givetvis är att föredra då man skall ingå avtal med olika former av privata lån. Möjligheten till snabba besked är något som företaget sätter i fokus och något som de också lever upp till. Genom att använda tjänsten kommer du endast bli kontrollerad genom en kreditupplysning en gång. Något som hade skett flera gånger om du själv ansökt på olika banker. Att ha få kreditupplysningar på dig som person är givetvis att föredra.

Credit Service är en bra tjänst för dig som är lite osäker på vilka krav och vilken bank som faktiskt passar dig bäst.Läs mer om Credit Service på deras hemsida.