Ellos Privatlån

Ellos Privatlån – ett flexibelt konsumtionslån

Ellos privatlån

Många känner till Ellos som en stor e-handelsaktör som erbjuder en plattform för alltifrån kläder till skönhet. På Ellos hemsida finns det produkter för alla hemsidor och man har inte mindre än 1,6 miljoner kunder runtom i Norden. Hos Ellos kan du välja mellan produkter från över 400 varumärken. Detta är kanske inte någon direkt nyhet men vad färre människor nog känner till är att Ellos även erbjuder ett privatlån. Detta lån går under titeln Ellos Privatlån och går att ansöka om direkt på Ellos hemsida. Ellos Privatlån är ett konsumtionslån och kreditgivaren för lånet är Resurs Bank.

Ansök om Ellos Privatlån med BankID

Vill du låna pengar hos Ellos så kan du med fördel göra detta helt digitalt. Du använder dessutom pengarna till vad du vill. Således är det inte nödvändigt att du använder ditt lån för att handla kläder och produkter från Ellos. För att ansöka om Ellos Privatlån surfar du enkelt in på e-handelskedjans hemsida. Där fyller du i en låneansökan och får sedan svar direkt på skärmen. Om du blir beviljad lån så signerar du säkert och smidigt låneavtalet med ditt mobila BankID. På så sätt får du en kortare handläggningstid och kan få dina pengar utbetalda snabbare. Det går givetvis även bra att ansöka om Ellos Privatlån via telefon. Dock bör du vara medveten om att själva ansökningsprocessen kan ta lite längre tid.

Fakta om Ellos Privatlån

Ellos Privatlån ges ut av Resurs Bank som är en börsnoterad svensk nischbank. Banken står under tillsyn av Finansinspektionen och följer således de regler och riktlinjer som finns kring kreditgivning. Hos Ellos kan du låna alltifrån 2000 kr upp till 30 000 kr. Lånet är ett så kallat blancolån vilket innebär att du inte behöver någon säkerhet för lånet. Du väljer själv vilken återbetalningstid du vill ha och kan för närvarande välja en löptid mellan 1-5 år. Behöver du låna 200 000 eller ett annat högt belopp så rekommenderar vi dig att jämföra lån här istället.

Den nominella räntan för Ellos Privatlån ligger på 26%. Detta är en väldigt hög ränta och vill du komma billigare undan bör du istället vända dig till en låneförmedlare och ansöka om lån. På så sätt kan du säkerställa att du får lägsta möjliga ränta när du tar ett privatlån. Fördelen med ett privatlån från Ellos är att man slipper betala uppläggningsavgift och aviavgift.

Grundkrav för Ellos Privatlån

För att få låna hos Ellos krävs det att man uppfyller vissa grundkrav. Därtill gör Resurs Bank (som ger ut lånet) en sedvanlig kreditbedömning i samband med din ansökan.

  • Du måste vara mellan 25-79 år
  • Du ska ha en inkomst på minst 84 000 kr per år
  • Du måste vara fri från betalningsanmärkningar
  • Lånet får inte användas som kontantinsats till en bostad

Uppfyller du ovanstående krav så har du goda möjligheter att bli beviljad ett privatlån från Ellos. Notera dock att det inte finns någon garanti för att bli beviljad lånet trots att du som låntagare uppfyller de krav som specificeras.