Lån med utbetalning under kvällen

lån med kvällsutbetalning

Behöver man låna pengar senare på dagen så bör man ansöka om ett lån med utbetalning under kvällstid. Annars är risken stor att man får vänta till efterföljande dagar innan man får tillgång till lånet. För att du inte själv ska behöva lägga tid på att hitta rätt lån så har vi här listat alla SMS lån med utbetalning under kvällen. Det är nämligen främst SMS lån och lån utan UC som betalas ut under kvällar och helger. Med kväll menar vi fram till 22:00. Behöver du pengar senare än så så rekommenderar vi dig att se över vår lista med lån som betalas ut dygnet runt.

Om det är viktigt för dig att själva utbetalningen av lånet sker under kvällstid så gäller det att vara uppmärksam. Många kreditbolag och långivare som erbjuder privatlån uppger nämligen att man kan ansöka om lån dygnet runt. Och det är helt riktigt då låneansökan sker online vilket gör att det är möjligt att göra en ansökan när som helst. Detta innebär dock inte att din låneansökan hanteras dygnet runt. Istället hanteras denna under långivarens ordinarie öppettider som inte sällan är vanliga banktider. Och du kan inte få ditt lån utbetalt innan låneansökan har hanterats.

SMS lån på kvällen är ett bra alternativ för den som snabbt behöver pengar kvällstid. Vi vill dock uppmärksamma dig på att dessa lån utan UC har en hög effektiv ränta. Lånen faller inom ramen för högkostnadskrediter och ska dessutom återbetalas under en kortare period. Har du en trasslig ekonomi bör du därför avstå från att ta dessa typer av lån. Då kanske det är bättre att låna av en familjemedlem eller vän istället. För dig som ändå tänkt låna är det viktigt att jämföra lån med utbetalning under kvällen. Räntor och avgifter kan skilja sig åt mellan de olika kreditbolagen och det är onödigt att betala mer än nödvändigt.

Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
2 - 82 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
51,95-77,75%
i
Räkneexempel: Ett uttag om 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 280 kr/Avi.avg. 45 kr (45x12, totalt 540 kr)/1 st Uttag.avg 95 kr/Månadsbelopp 1 786 kr (snitt)/Totalbelopp 21 412 kr/Rörlig ränta 39,8 %/ Effektiv ränta 58,51 %.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 40000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
54,04%
i
Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
2000 - 50000 kr
Återbetalningstid
- mån
Utan UC
Ja
Startavgift
485-895 kr
Effektiv Ränta
12,87-236,5%
i
En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 10000 kr
Återbetalningstid
1 - 3 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
300 kr
Effektiv Ränta
69,95-4568,91%
i
Räkneexempel: Kredit på 10 000 kr med återbetalningstid 90 dagar. Totalt att återbetala: 11392.00 kr, alltså 3797.33 kr per månad. Beloppet dras via autogiro. Effektiv ränta: 69.65%. Årlig fast ränta: 39%. Uppläggningsavgift: 300 kr. Aviavgift: 39 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
39,80%
i
Räkneexempel: Ett uttag om 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 280 kr/Avi.avg. 45 kr (45x12, totalt 540 kr)/Uttag.avg 95 kr/Månadsbelopp 1 786 kr (snitt)/Totalbelopp 21 412 kr/Rörlig ränta 39,8 %/ Effektiv ränta 58,51 %
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

SMS lån på kvällen

Behöver du låna pengar under kvällstid så är det främst SMS lån på kvällen som är aktuellt. Detta gäller de flesta former av SMS lån så som onlinekrediter och mikrolån. Då kan du i regel låna från 1000 kr upp till 45 000 kr och få lånet utbetalt under kvällen. Långivare som erbjuder lån utan UC har ofta utökade öppettider vilket gör att din låneansökan även kan behandlas under kvällstid. Något som i regel aldrig är möjligt hos storbankerna eller hos de större låneinstituten. Då är det istället vanliga kontorstider som gäller.

Hur länge de olika långivarna som erbjuder SMS lån har öppet varierar. En del långivare har kundtjänst på plats ända till klockan 22:00. Men det finns möjlighet att få SMS lån på kvällen utbetalt senare än så. Men då krävs det lite förberedelser vilket vi kommer att gå in på längre ned i denna artikel. Det viktiga när du ansöker om ett SMS lån på kvällen är att du är ute i god tid. Kundtjänst måste nämligen ha chans att hinna behandla din ansökan innan stängning. Vissa av kreditbolagen har dock automatiserade system vilket gör att din låneansökan hanteras direkt. Detta förutsätter dock att du ansöker om ett SMS lån med direkt utbetalning.

Lån med utbetalning kväll
Behöver du låna pengar på kvällen så är ett SMS lån med direkt utbetalning ett alternativ

Få pengarna utbetalda under kvällen

Eftersom utbetalningar av lån enbart kan genomföras när personal finns på plats så är det viktigt att du ser över långivarens öppettider innan du ska låna på kvällen. I listan ovan har vi samlat de låneföretag som har öppet längst. Innan du väljer ett lån med kvällsutbetalning så bör du jämföra lån och räntor hos de olika långivarna. För att sedan få pengarna utbetalda under kvällen bör du säkerställa dig om att långivaren erbjuder direkt utbetalning av lån. Direkt utbetalning innebär att långivaren har möjlighet att föra över pengar till dig i realtid. Detta sker ofta via Trustly eller andra liknande tjänster. För att direkt utbetalning ska vara möjlig och du ska få dina pengar utbetalda under kvällstid så måste långivaren ha konto i samma bank som du. Många långivare erbjuder direkt utbetalning av SMS lån till konton i flera olika banker. Vanligt förekommande banker är Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Danske Bank. Har du inte konto i samma bank så kommer bankernas bryttider avgöra hur snabbt du får in pengarna på kontot.

Har du ansökt om lån under kvällen i god tid innan långivaren stänger samt har konto i samma bank som långivarna så kommer du få pengarna utbetalda under kvällen. Långivaren kommer att betala ut pengarna inom 15 minuter från det att din låneansökan blev hanterad och godkänd. Detta gäller dock enbart om du har identifierat dig med BankID samt innehar svenskt mobilnummer och konto i en svensk bank.

Lån på kvällen med onlinekredit

Vet du med dig att du ofta har behov av att låna pengar på kvällen eller låna på helgen så kan en onlinekredit vara lämplig. En onlinekredit eller en kontokredit utan UC fungerar ungefär som ett digitalt kreditkort. Du ansöker om ett kreditutrymme som sedan finns tillgängligt för dig vid behov. Du bestämmer själv hur mycket av kreditlinan du ska använda varje gång. Det som är bra med en kontokredit är att du enbart betalar ränta för den summa som du faktiskt nyttjar. Resterande summa ligger orörd till ett nytt behov uppstår och kan således fungera som en buffert inför oförutsedda händelser.

När du väl har fått en onlinekredit beviljad så kan du själv sköta dina uttag. Detta gör du online genom att logga in på ditt konto hos kreditbolaget. I och med att du själv har möjlighet att göra uttag så kan du låna pengar när som helst på dygnet. Du behöver alltså inte hjälp av någon kundtjänst och är på detta sätt inte beroende av långivarens öppettider. Istället kan du få pengarna utbetalda under kvällstid, nattetid och helger.

Frågor & Svar om lån med kvällsutbetalning

Hur får jag lån utbetalt på kvällen?

Vilka lån utbetalas under kvällen?

Kan jag låna pengar på kvällen trots betalningsanmärkning?

Vilka långivare har öppet under kvällstid?

Hur snabbt betalas lånet ut?

Bör man låna pengar på kvällen?

Huruvida det är bra eller dåligt att låna pengar på kvällen lägger vi ingen värdering i. Däremot bör man alltid tänka igenom sitt beslut noggrant innan man lånar pengar – oavsett vilken tid på dygnet man gör det. Eftersom lån som betalas ut på kvällen främst är så kallade mikrolån så är det än mer viktigt att man tar ett väl genomtänkt beslut. Dessa krediter är nämligen förenade med hög ränta och höga kostnader. Det kan därför vara vettigt att fundera på om ett lån verkligen är nödvändigt. Kanske finns det andra lösningar eller så är det kanske inte så viktigt att du får pengarna utbetalda redan på kvällen?

Lån som utbetalas på kvällen tenderar att användas till nöjen. Vi avråder dig att låna om du tänkt använda pengarna för att festa eller spela. Om du däremot måste lösa en skuld eller täcka en oförutsedd kostnad så kan ett lån med kvällsutbetalning vara ett alternativ. Det viktiga då är att du vet med dig att du klarar av återbetalningen av lånet samt att du har möjlighet att betala tillbaks skulden inom snar framtid.