Slantar

Slantar erbjuder smslån utan UC till vettiga priser. Lånet kommer från ett kreditbolag vid namn Untie Lending AB som även är det bolag som ligger bakom kontokrediten Pluskan. Hos Slantar har även du med betalningsanmärkningar möjlighet att bli beviljad ett mindre lån. Här väljer man att se till din framtida förmåga att återbetala lånet istället för att fokusera på vad som hänt tidigare. Dock gäller det att dina anmärkningar inte är nyare än sex månader om du vill ansöka om ett lån.

Med Slantar snabblån kan du låna mellan 10 000 kr och 30 000 kr. Du återbetalar lånet mellan 1-3 år till en fast nominell årstänta på 25%. Betydligt lägre än de flesta andra lån utan UC alltså. Kreditupplysning sker i samarbete med Bisnode vilket gör att din ansökan inte kommer bidra till en försämrad kreditvärdighet.

Lånebelopp
10000 - 30000 kr
Återbetalningstid
12 - 60 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
28,07%
i
Räkneexempel: Lån på 10 000 kr med löptid 3 år. Nominell fast årsränta 25%. Effektiv ränta 28,07%. Kostnad 398 kr/mån. Totalt belopp att återbetala 14 328 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna upp till 30 000 kr utan UC hos Slantar

Vill du ta ett mindre lån utan UC men inte är beredd att betala de dyra avgifter som de flesta sms-låneföretag tar ut? Då kan Slantars snabblån vara ett alternativ för dig. Slantars lån utan UC är ett smslån med lägre ränta än de flesta liknande lån. Därtill slipper du att betala en dyr startavgift. Något annat som skiljer Slantars lån från andra liknande lån är att du får längre tid på dig att betala tillbaks lånet. Hos Slantar kan du välja en återbetalningstid mellan 1-3 år vilket är betydligt mer hanterbart än löptider som enbart sträcker sig någon månad framåt.

När du ansöker om ett lån hos Slantar slipper du att få en onödig UC-förfrågan på dig. Istället för att använda sig av UC så tar Slantar hjälp av Bisnode när man samlar in ekonomisk information om nya låntagare. Lån med Bisnode påverkar inte din kreditvärdighet. När det gäller utbetalning av lån så får du räkna med att det tar två dagar innan du har pengarna på kontot. Behöver du pengar snabbare än så så rekommenderar vi dig att ta ett SMS-lån med direkt utbetalning istället.

Inga dolda avgifter

Hos Slantar behöver du inte oroa dig för några dolda avgifter. Man har helt slopat uppläggningsavgiften för lånet. Däremot tar Slantar ut en månatlig administrationsavgift på 49 kr. Räntan är fast och ligger på 25%. På grund av administrationsavgiften så blir den effektiva räntan något högre. Den effektiva räntan på Slantars snabblån är 28,07%. Nedanför ser du ett representativt exempel för vad ett lån hos Slantar kan kosta. Tänk på att ytterligare kostnader kan tillkomma om du inte betalar ditt lån i tid.

Räkneexempel:

Lån på 10 000 kr med löptid 3 år. Nominell fast årsränta 25%. Effektiv ränta 28,07%. Kostnad 398 kr/mån. Totalt belopp att återbetala 14 328 kr.

Grundkrav hos Slantar

För att kunna bli beviljad ett mindre lån utan UC hos Slantar så behöver du nå upp till de grundkrav som långivaren ställer. Dessa grundkrav är inte lika strikta som om du skulle ta ett banklån eller ett större blancolån. Detta innebär dock inte att Slantar inte tar kreditprövningen på allvar. Anser man inte att du har den återbetalningsförmåga som krävs så kommer du inte att bli beviljad ett lån. Följande kriterier måste du uppfylla för att få din låneansökan godkänd hos Slantar.

  • Minst 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Deklarerad inkomst
  • Max tre betalningsanmärkningar
  • Svenskt personnummer

Behöver du låna utan UC med betalningsanmärkningar men har fler än tre så hänvisar vi dig till en annan långivare.

Enkel ansökan online

Att ansöka om ett lån utan UC tar bara några minuter i anspråk. Du ansöker enkelt online och identifierar dig med BankID. Låneansökan består av att du väljer önskat lånebelopp och löptid samt svarar på några frågor gällande din ekonomi. Därefter kommer Slantar att göra en kreditprövning som innebär att man ser över dina uppgifter. Vidare tar man en kreditupplysning från Bisnode för att se att de uppgifter du lämnat stämmer överens med verkligheten. När detta är gjort kommer du att få besked om huruvida din ansökan är godkänd eller inte. 

Får du ett lån beviljat hos Slantar.nu så kommer pengarna att betalas ut till ditt konto efter två dagar. Slantar kallar denna tid för "betänketid" för att du inte ska ta något förhastat beslut när du lånar. Behöver du pengar omedelbart så är Slantar inte det bästa valet. Det finns däremot andra långivare som erbjuder lån med utbetalning på helgen och lån med utbetalning dygnet runt.

Slantars kundtjänst

Har du frågor kring din låneansökan hos Slantar eller vill veta mer om Slantars snabblån så kan du kontakta kundtjänst. Detta går bra att göra på telefon på nummer 08-14 55 58. Du kan även kontakta Slantars kundtjänst via det formulär som finns tillgängligt på kontaktsidan på Slantars hemsida. Kundtjänst besvarar dina frågor under följande öppettider.

Måndag: 09:00 - 15:00

Tisdag: 09:00 - 15:00

Onsdag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 09:00 - 15:00

Fredag: 09:00 - 15:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

På Slantars hemsida kan du själv hitta information om lånet som erbjuds. Dessvärre saknar långivaren en FAQ i nuläget vilket hade varit behjälpligt för nya kunder. Även om kundtjänst har begränsade öppettider så är det möjligt att göra en låneansökan via hemsidan dygnet runt. Din låneansökan kommer dock först att hanteras när kundsupport åter finns på plats.

SLANTAR

  • LÅN UTAN UC
  • FAST ÅRSRÄNTA
  • ANMÄRKNING OK
  • INGEN AVGIFT