Lendo bjuder på uppläggningsavgiften

Går du i tankarna om att samla dina befintliga lån och krediter i ett större lån? I sånna fall kan nu vara det perfekta tillfället att göra det då låneförmedlaren Lendo kör en kampanj där man bjuder på uppläggningsavgiften. Kampanjen är tidsbegränsad och pågår bara fram till den 13:e september. Känner du inte till Lendo sedan tidigare så är det en av Sveriges främsta låneförmedlare. Lendo erbjuder själva inga lån utan erbjuder istället en tjänst där man förmedlar kunder till långivare. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder dig inte till något genom att göra en ansökan hos Lendo.

Samla dina lån och sänk din månadskostnad

Sitter du på många smålån, smslån, krediter eller delbetalningar så betalar du säkert ganska höga räntor och avgifter i dagsläget. Dels tar varje långivare ut en- eller flera avgifter och sedan tenderar mindre lån att ha en högre ränta. Detsamma gäller delbetalningar som ofta har en betydligt högre ränta än ett vanligt privatlån. Ett enkelt och effektivt sätt att sänka sin månadskostnad och dra ner på onödigt dyra avgifter är att samla sina lån. Detta innebär inte att själva grundskulden sänks men däremot kommer du att kunna få låna till en lägre ränta och betalar enbart avgift till en enskild långivare. Ett så kallat samlingslån är ett vanligt privatlån och du tar ett sådant i syfte att slutbetala befintliga smålån och krediter.

Ett bra sätt att gå tillväga när du ska samla dina lån är att vända sig till en låneförmedlare. Genom att göra så så ökar dina möjligheter att hitta ett samlingslån med förmånliga lånevillkor och låg ränta. I Sverige finns det flertalet olika låneförmedlare att välja mellan och en av dessa är Lendo. Att vända sig till en låneförmedlare är även bra om du behöver låna pengar med låg inkomst. Detta då chanserna att bli beviljad ett lån är större om din låneansökan går ut till flera olika låneinstitut.

Lendo hjälper dig med förhandlingen

Vänder du dig till Lendo just nu så kan du förutom få möjlighet att sänka din månadskostnad även slippa uppläggningsavgiften på det samlingslån du tar. Detta tidsbegränsade erbjudande gäller en gång per person och du har fram till den 13:e september på dig att utnyttja erbjudandet. Via Lendo gör du enkelt en låneansökan som går ut till hela 35 olika långivare. Dessa långivare får sedan var för sig skicka en låneoffert till dig. Du kan sedan enkelt se vilken långivare som är villig att erbjuda dig det billigaste lånet. Bankerna och långivarna får helt enkelt konkurrera om dig som kund. Detta sätter dig i en väldigt förmånlig situation och gör det betydligt enklare att förhandla.

En annan fördel med att vända sig till Lendo när man ansöker om lån är att du enbart får en förfrågan i ditt UC-register. Detta då Lendo tar en kreditupplysning hos UC som sedan samtliga anslutna långivare och banker får dela på. På så sätt påverkas din kreditvärdighet så lite som möjligt. Har du en sämre kreditvärdighet idag är detta inget som nödvändigtvis behöver påverka dina möjligheter att få lån. Åtminstone inte om du går via en låneförmedlare som Lendo då alla olika långivare har olika krav på den som ansöker om lån. Du kan således både hitta lån med betalningsanmärkningar och lån med många förfrågningar. I dagsläget är det dock inte möjligt att låna utan UC via låneförmedlare. Det känns dock bara som en tidsfråga innan även det är möjligt.