OPR Företagslån Flex

OPR-Finance AB är ett finansbolag med lång erfarenhet av företagsfinansiering. Sedan tidigare erbjuder man ett traditionellt företagslån utan UC vid namn OPR-Företagslån. Men nu gör man det ännu enklare och mer flexibelt för företagare genom produkten OPR Företagslån Flex. OPR Företagslån Flex är en checkkredit för företag med mindre kapitalbehov. Checkkrediten kan liknas vid ett digitalt kreditkort där man endast betalar för utnyttjad kredit. Istället för ett plastkort har man ett kreditkonto hos OPR Företagslån Flex där man själv sköter sina uttag efter behov. Hos OPR Företagslån Flex kan du ansöka om en kreditlimit upp till 200 000 kr. Du ansöker om OPR Företagslån Flex på en minut och får oftast svar redan samma dag.

Lånebelopp
20000 - 200000 kr
Återbetalningstid
1 - 12
Utan UC
Nej
Krav på säkerhet
Nej
Kostnad
5%
i
Månadsavgift är 5% av uttaget belopp och uttagsavgift 3% av uttaget belopp. Minsta amortering per månad är 4% dock minst 2000 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Digital checkkredit för svenska företag

OPR Företagslån Flex erbjuder en flexibel företagskredit med möjlighet att låna mellan 20 000 kr och 200 000 kr. Checkkrediten lämpar sig både för företag som har ett akut behov av finansiering men även för de bolag som vill ha en buffert för oförutsedda kostnader. OPR Företagslån Flex kostar nämligen ingenting så länge krediten lämnas orörd. Det enda du betalar för är uttaget belopp. Det är du själv som sköter uttagen från företagets checkkredit. Du kan välja att göra uttag på mindre summor eller helt enkelt utnyttja hela krediten. Du kan helt enkelt låta företagets behov styra hur stort kreditbelopp du ska nyttja. Det minsta uttaget du kan göra från OPR Företagslån Flex är 5000 kr. Återbetalningen av nyttjat belopp sker månatligen då du amorterar minst 4% av det uttagna beloppet. Dock måste du minst betala 2000 kr varje månad. Du har såklart även möjlighet att göra en större inbetalning eller helt enkelt återbetala krediten i sin helhet på en gång.

OPR Företagslån Flex vänder sig till alla olika företag i Sverige. Så länge ditt företag finns registrerat i Bolagsverket så spelar det ingen roll om du ansöker för aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller kommanditbolag. Vidare kan du både låna till nystartat företag och till en mer etablerad verksamhet. OPR Företagslån Flex är ett lån utan UC och OPR Finance använder sig av Creditsafe som stöd för de kreditbeslut som tas. OPR Företagslån Flex är ett av de nya lån för företag som presenterades 2021.

Ränta och uttagsavgift OPR Företagslån Flex

På OPR Företagslån Flex arbetar man med en transparent prismodell för att du enkelt ska kunna kalkylera på kostnaderna för krediten. Vidare betalar du alltså ingenting så länge du inte nyttjar krediten. När du använder krediten hos OPR Företagslån Flex så betalar du en månatlig ränta om 5% för uttaget belopp. Varje månad måste du även amortera minst 4% av det belopp du tagit ut från checkkrediten. Slutligen tar OPR Företagslån ut en uttagsavgift på 3% av uttaget belopp. Utöver dessa kostnader så tillkommer inga ytterligare avgifter. Åtminstone inte om du ser till att följa den avbetalningsplan som finns.

Fakturan från OPR Företagslån Flex skickas månadsvis och du kan räkna med att få fakturan till din e-post runt den 10:e. Förfallodatumet är satt till 15 dagar senare. Det är viktigt att betala fakturan i tid annars riskerar du en dröjsmålsränta på 24%.

Krav och villkor OPR Företagslån Flex

Hos OPR Företagslån Flex görs en kreditbedömning vid varje ansökan. Kreditbesluten tas med stöd från bland annat Creditsafe och Kreditz. För att ditt företag ska kunna bli beviljad OPR Företagslån Flex krävs en god kreditvärdighet hos både ägare och bolag. Vidare behöver följande grundkrav uppnås.

  • Ansvariga personer i bolaget ska ha god kreditvärdighet

  • Företaget ska finnas registrerat hos Bolagsverket

  • Du som ansöker ska ha firmateckningsrätt

Utöver dessa krav måste minst en ägare vara villig att gå i personlig borgen för checkkrediten. Därav är det viktigt att sökanden också har en god kreditvärdighet. Har du inte detta så kan du istället se över vår lista med företagslån med betalningsanmärkning.

Enkel ansökan med mobilt BankID

Innan du ansöker om en checkkredit hos OPR Företagslån Flex kan du räkna på ditt uttag för att se vad kostnaderna blir. Känns prisbilden okej så kan du enkelt genomföra en ansökan på bara någon minut. I låneansökan får du fylla i hur stor checkkredit du önskar samt vad lånesyftet är. Sedan behöver du bara komplettera med uppgifter om ditt företag och dig själv. Innan du skickar iväg din låneansökan får du identifiera dig med mobilt BankID. När detta är gjort så börjar OPR Företagslån Flex att handlägga ditt ärende. Man ser över dina uppgifter samt inhämtar kreditupplysning från Creditsafe på både dig och ditt företag. Sedan återkommer man med svar redan samma dag. Väljer du att acceptera det erbjudande som OPR Företagslån Flex ger dig så kan du signera låneavtal och borgensåtagande digitalt. Därefter har du fri tillgång till din checkkredit och kan göra uttag till ditt företagskonto meddetsamma.

Öppettider och kundservice

Har du frågor om checckrediten som erbjuds eller om en faktura du fått så kan du kontakta OPR Företagslån Flex kundservice. Detta gör du enklast via telefon på nummer 08-501 006 60. Du kan även maila in till OPR Företagslån Flex på flex.kundservice@opr-foretagslan.se. Har du frågor av enklare slag så rekommenderar vi dig att se över avdelningen för vanliga frågor och svar på bolagets hemsida. Låneansökan är öppen dygnet runt alla dagar i veckan men behöver du personlig hjälp så är det följande öppettider som gäller.

Måndag: 07:00 - 17:30

Tisdag: 07:00 - 17:30

Onsdag: 07:00 - 17:30

Torsdag: 07:00 - 17:30

Fredag: 07:00 - 17:30

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

OPR FÖRETAGSLÅN FLEX

  • CHECKKREDIT
  • KOSTNADSFRI OUTNYTTJAD
  • KÄND AKTÖR
  • UTAN UC