OPR Företagslån

Hos OPR Företagslån kan du hitta ett transparent företagslån till din verksamhet. Här kan du låna upp till 500 000 kr tryggt och säkert. Lånetjänsten är nämligen en del av den stora välkända finanskoncernen OPR Finance Oy som har tillstånd från Finansinspektionen. I koncernen ingår det även verksamheter som sysslar med utgivning av privatlån utan säkerhet. Men när det gäller lånetjänsten OPR Företagslån så är detta en tjänst enkom för företag. Det spelar ingen roll vad det är för bolag du har. Hos OPR Företagslån kan du söka finansiering till din verksamhet oavsett om du har ett aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag eller enskild firma. Lånet som erbjuds lämpar sig för små- och medelstora bolag som letar efter ett transparent och flexibelt lån.

När du lånar till din verksamhet och använder dig av OPR Företagslån så behöver du ingen säkerhet. Det enda som krävs är att du som ägare går i personlig borgen. Dessutom tar OPR Företagslån ingen UC. Lånet som erbjuds är med andra ord ett företagslån utan UC då kreditupplysning istället inhämtas från Creditsafe. Således kommer varken du eller din firma drabbas av en sämre kreditvärdighet genom att ansöka om bolagslån här.

Lånebelopp
30000 - 500000 kr
Återbetalningstid
1 - 18
Utan UC
Ja
Krav på säkerhet
Nej
Kostnad
enligt offert%
i
OPR Företagslån tar ut en fast avgift som motsvarar en månadsränta mellan 2-8%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna till din firma utan UC

OPR Företagslån har blivit en uppskattad aktör på marknaden. Inte minst då bolaget inte tar någon UC när du lånar till din firma. Vill du ta ett lån utan UC är OPR Företagslån alltså en lämplig kandidat. Här kan du låna för både små och stora behov som din verksamhet kan tänkas ha. Du har möjlighet att låna allt mellan 30 000 kr upp till 500 000 kr. Lånar du under 200 000 kr så krävs det att en av ägarna i bolaget går i personlig borgen. Lånar du mer än 200 000 kr till ditt företag så krävs det borgen från två personer. Du kan återbetala bolagslånet hos OPR Företagslån i en takt som passar din verksamhet. För närvarande kan du välja en löptid på mellan 3-18 månader. Tänk på att en längre löptid brukar innebära en större totalkostnad. Däremot blir själva månadskostnaden lägre ju längre återbetalningstid du väljer.

Oavsett vilken löptid du väljer på ditt företagslån så har du möjlighet att förtidslösa lånet. Dock sker detta inte helt kostnadsfritt. Istället får man en avgiftsreducering men man kan komma att få betala 50% av den mellanskillnad som uppstår mellan avgiften man betalat och den ursprungliga avgiften. Detta kallas ränteskillnadsersättning och är något du bör ta i beaktning innan du väljer att förtidslösa ditt bolagslån. Om du hellre vill låna till ditt företag av ett bolag som inte tar ut ränteskillnadsersättning så kan du vända dig till Ferratum Business.

Fast månadskostnad hos OPR Företagslån

Hos OPR Företagslån strävar man efter att vara så transparenta som möjligt gällande kostnaden för lånet som erbjuds. Därför har man helt tagit bort ränta och arbetar istället enbart med fasta kostnader. När du lånar till din verksamhet hos denna långivare kan du därför förvänta dig en fast månadskostnad som är densamma under hela lånets löptid. Den fasta kostnaden som du får på din företagskredit utan UC baserar sig på lånebelopp och löptid. På OPR Företagslåns hemsida kan du själv se vilken månadskostnad som gäller för det belopp och den löptid du önskar. Där kan du exempelvis se att ett bolagslån på 100 000 kr som återbetalas under 12 månader har en månatlig återbetalning på 12 670 kr. Detta innebär att den totala kostnaden att betala blir 152 040 kr. Av detta belopp utgör 100 000 kr amortering av lånet och resterande belopp kostnader. Utöver den månatliga avgiften som du får i din låneoffert från OPR Företagslån så tillkommer inga dolda kostnader.

Krav för att få låna

Hos OPR Företagslån har man inte speciellt många uttalade krav på vilka bolag som kan ansöka om lån. Alla olika bolagsformer accepteras och du kan här ansöka om ett företagslån även om ditt bolag är helt nytt. Det enda grundkraven vi har identifierat hos OPR Företagslån är följande.

  • Ägare ska vara folkbokförda i Sverige

  • Bolaget ska vara svenskregistrerat

Självklart krävs det även att ditt företag har en god återbetalningsförmåga. Detta bedöms i sedvanlig ordning efter att en kreditupplysning inhämtats från Creditsafe. Information inhämtas om både ägare och verksamhet men kommer inte påverka kreditvärdigheten för vare sig dig eller ditt bolag. Hos OPR Företagslån är det även möjligt att låna med betalningsanmärkningar.

Ansök på bara några minuter

Vill du ansöka om ett bolagslån hos OPR Företagslån så bör du förbereda dig med mobilt BankID. Ett BankID krävs nämligen för att du ska kunna komma igång med ansökningsprocessen. Denna process sker direkt på OPR Företagslåns hemsida och är helt digital. Låneansökan består bland annat i att du får ange önskat lånebelopp samt en passande återbetalningstid. Därutöver får du fylla i sedvanliga kontakt- och personuppgifter om ägare samt organisationsnummer för ditt företag. För att kunna ansöka om företagslån från OPR måste du som sökande ha företagets namnteckningsrätt. Du behöver även ha faktureringsuppgifter och banknummer till ditt bolag tillgängligt så du kan fylla i detta i din ansökan. Ansökningsprocessen är smidig och tar max några minuter.

När alla efterfrågade uppgifter är ifyllda så kan du skicka iväg din låneansökan till OPR Företagslån. Därefter kommer en kreditbedömning att göras och kreditupplysning inhämtas från Creditsafe. Ansöker du innan klockan 16:00 så kommer du få ett besked redan samma dag. Om du accepterar offerten och signerar lånehandlingar så betalar OPR Företagslån ut pengarna till ditt företagskonto direkt.

Kundtjänst OPR Företagslån

Du kan när som helst skicka in en låneansökan till OPR Företagslån då detta sker helt digitalt. Däremot är det bara under bolagets ordinarie öppettider som ansökningar behandlas. Om du behöver komma i kontakt med kundtjänsten hos OPR Företagslån så kan du använda dig av flera olika metoder. Du kan exempelvis maila in till kundtjänst på kundservice@opr-foretagslan.se. Det är även möjligt att ringa in till bolaget på 08-50 10 06 60. Kundtjänst är anträffbar under bolagets öppettider som du kan se här.

Måndag: 07:00 - 17:00

Tisdag: 07:00 - 17:00

Onsdag: 07:00 - 17:00

Torsdag: 07:00 - 17:00

Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

På bolagets hemsida har du även tillgång till information och guider om företagslånen. Det finns även en avdelning för vanliga frågor där man redan givit svar på de flesta frågor du som företagare kan tänkas ha.

OPR FÖRETAGSLÅN

  • PERSONLIG BORGEN
  • FAST AVGIFT
  • SNABBT BESLUT
  • INGEN UC