Trustly-lån

Trustly-lån

Trustly är en betalningstjänst som ägs och drivs av Trustly Group AB som grundades 2008. Trustly har sedan dess blivit väldigt populärt och omtyckt på den svenska marknaden inom många olika kategorier. En av dessa är lån som kallas Trustly-lån.

Trustly lån blir mer och mer populärt i Sverige och det är inte svårt att förstå varför. Eftersom Trustly erbjuder direkta överföringar innebär det att du alltid kan få in pengarna på ditt konto omedelbart efter att din låneansökan har godkänts.

Just därför har fler och fler långivare börjat använda sig av Trustly som betalningsförmedlare för att kunna erbjuda direkt utbetalningar till sina kunder. En annan stor fördel med att ta ett Trustly lån är att du endast behöver ha ett BankID för att ansöka.

BankID är också en stor del till att du kan få ditt lån utbetalt direkt eftersom att du inte behöver skicka in några dokument manuellt då du verifierar din identitet direkt via ditt BankID. Detta gör också att du kan ansöka om ett lån även om du inte är hemma vid din dator exempelvis.

Lånebelopp
2000 - 70000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
12,87-236,5 %
i
Räkneexempel: En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
39,80%
i
Räkneexempel: Ett uttag om 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 280 kr/Avi.avg. 45 kr (45x12, totalt 540 kr)/Uttag.avg 95 kr/Månadsbelopp 1 786 kr (snitt)/Totalbelopp 21 412 kr/Rörlig ränta 39,8 %/ Effektiv ränta 58,51 %
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
2000 - 50000 kr
Återbetalningstid
1 - 3 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
60%
i
Ett lån på 10 000 kr till 39% nominell ränta med en återbetalningstid på 4 månader, där kunden väljer att betala lägsta beloppet i 3 månader, är 60.6%. De fyra månatliga återbetalningarna är: första månaden 1 777 kr, andra månaden 1 137 kr, tredje månaden 1 100 kr och den fjärde månaden 7 748 kr (7 500 kr återstående kapital plus 248 kr ränta). Den effektiva räntan inkluderar 249 kr uppläggningsavgift. Totalt belopp att betala är 11 763 kr. Om kunden väljer att återbetala lånet helt på förfallodagen utan att betala minimibelopp så är det totala beloppet som ska återbetalas 10 623 kr, med en effektiv ränta på 87.8%. Exemplet är baserat på löptid på 35 dagar.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna pengar snabbt med Trustly

Trustly lån omfattar oftast snabblån eller SMS lån där du normalt sett kan låna allt mellan 1000 – 45 000 kr. Just för att Trustly är betalningsförmedlare så har termen snabblån aldrig passat bättre än vad den gör nu.

När du har fyllt i din låneansökan och signerat den med BankID  så tar det inte mer än ett par minuter innan du har pengarna på ditt konto om din ansökan blir godkänd. Detta fungerar med i princip alla svenska större banker som de flesta har.

Några exempel på banker som fungerar med Trustly är Swedbank, Handelsbanken, SEB, ICA banken och Danske Bank, alltså det vanligaste bankerna i Sverige.

Direktutbetalning med Trustly lån

Det händer ibland att vi är i behov av pengar väldigt snabbt och har inte tid att vänta i flera dagar på att få ett lån utbetalt. Då är ett Trustly lån det perfekta alternativet eftersom att direktutbetalning är möjligt.

Dels signerar du din låneansökan direkt med BankID vilket gör att det bara tar ett par minuter att göra en ansökan om lån samt att lånet betalas ut via Trustly vilket innebär att du får pengarna direkt på kontot vid godkänd ansökan.

Något som man bör tänka på är dock att se till att du ansöker om ett lån under långivarens öppettider eftersom att det krävs att det finns någon på plats för att kunna betala ut lånet direkt. Om Du ansöker om ett lån utanför öppettiderna så betalas ditt lån ut i regel direkt det öppnar igen nästkommande dag.

Lån med Trustly

Trustly lån på kvällar och helger

För de som ofta är i behov av pengar under kvällar och helger så är det ett bra tips att ansöka om ett SMS lån med direktutbetalning hos en långivare som erbjuder utbetalning även under kvällar och helger.

Detta är betydligt mer vanligt nu än vad det var för ett par år sedan då man oftast bara kunde få sina lån utbetalda under kontorstider och vardagar. Det är dock viktigt att du kontrollerar om långivaren erbjuder utbetalning på kvällar och helger om det är då du är i behov av pengar.

Ett annat tips kan vara att ansöka om en onlinekredit. En onlinekredit fungerar ungefär som ett kreditkort men din kredit finns i stället online hos långivaren. När du ansöker om en onlinekredit och blir beviljad det så kan du själv välja hur mycket pengar du vill ta ut till ditt konto, du behöver alltså inte ta ut hela beloppet du ansökt om.

På så att kan du även ta ut pengar vid behov, exempelvis på kvällar och helger. En onlinekredit med Trustly gör att du kan få den summan du har blivit beviljad utbetalt till ditt bankkonto precis när du vill.

En onlinekredit kan vara klokt att ansöka om i förebyggande syfte om du vet att du har kommande utgifter som du måste lösa, men du kanske inte alltid vet exakt när det kommer.

När du har blivit beviljad en onlinekredit så spelar det alltså ingen roll vilken tid på dygnet du behöver pengar, eftersom att långivaren använder sig av Trustly så är det direktöverföring som gäller och därmed får du pengarna på ditt konto direkt du begär ut dem.

På så sätt slipper du vara beroende av långivarens öppettider och du kan ta ut pengar då det passar dig och när du själv är i behov av det.

Fördelar med Trustly lån

Det finns många fördelar med Trustly lån. Att kunna få sitt lån utbetalt direkt underlättar för väldigt många personer som är i behov av pengar snabbt. Även att slippa skicka in dokument manuellt sparar både tid och möjliggör snabba utbetalningar via Trustly.

Nedan kan du se en lista med vad vi anser vara de största fördelarna med Trustly lån.

  • Möjliggör direkta utbetalningar till alla svenska storbanker
  • Signering med BankID
  • Möjlighet att få lån utbetalt under kvällar och helger
  • Säkra betalningar

Så som du ser finns det många fördelar met Trustly lån. Om du är i behov av pengar snabbt eller behöver pengar under kväller eller helger så kan vi rekommenderar att du ansöker om ett Trustly lån från en kreditgivare som erbjuder.