Qred Bank AB

Qred Bank AB är en svensk bank som specialiserat sig på flexibla och snabba företagslån. Banken grundades 2015 och har sedan dess expanderat sin verksamhet i rask takt. Idag återfinns man på fyra marknader och det är således inte längre bara svenska entreprenörer som kan låna pengar av Qred Bank AB. Detta lånebolag vänder sig främst till småföretag som har möjlighet att låna upp till 1 miljon kronor. Företagslånet kan användas till alltifrån nya investeringar till att betala ut löner. Qred finns registrerat hos Finansinspektionen och står under tillsyn av samma myndighet. Med anledning kan du vara säker på att kring utlåningen sker på ett tryggt och säkert sätt. Genom att vända dig till Qred Bank AB när du behöver likvida medel till din verksamhet får ditt företag en chans att växa.

Hos Qred Bank AB kan du ansöka om ett företagslån oavsett vilken bransch ditt bolag är aktivt i. Det spelar heller ingen roll om du har ett aktiebolag, en enskild firma, ett kommanditbolag eller ett handelsbolag. Så länge ditt företag finns registrerat hos Bolagsverket så har du möjlighet att ansöka om ett firmalån hos denna aktör.

Lånebelopp
10000 - 2000000 kr
Återbetalningstid
6 - 36
Utan UC
Ja
Krav på säkerhet
Nej
Kostnad
enligt offert%
i
Qred Bank AB tar ut en fast kostnad som motsvarar en månadsränta på mellan 1,48-2,00%. Detta motsvarar en årsränta på ca 25%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna 2 miljoner kronor hos Qred Bank AB

Har du ett mindre- eller ett medelstort företag som är i behov av ett företagslån så kan du med fördel vända dig till Qred Bank AB. Här kan du låna från 10 000 kr upp till 2 000 000 kr till din verksamhet och få pengarna utbetalda samma dag. När du ansöker om ett bolagslån hos Qred Bank AB så behöver du inte oroa dig för att din privata kreditvärdighet ska påverkas. Qred Bank AB tar enbart UC på ditt företag vilket gör att du som privatperson slipper en onödig förfrågan. Den kreditupplysning som tas på personen som företräder företaget inhämtas istället från Creditsafe. På så sätt kan inga större banker eller långivare se din förfrågan. När du lånar till ditt företag hos Qred så får du själv välja en lämplig återbetalningstid. Du kan välja en löptid på 6, 12 eller 18 månader. Lånar du ett stort belopp som du avbetalar under en kort löptid så får du förvänta dig en hög månadskostnad. Vill du komma ner i månadskostnad är det bättre att välja en längre återbetalningstid. Detta gör dock att den totala kostnaden för företagslånet ökar. Återbetalningen av lånet kan ske via både bankgiroinbetalning och Swish. Avgifterna som du betalar för ditt lån är alltid momsbefriade.

Hos Qred Bank AB behöver du ingen säkerhet för att ta ett företagslån. Däremot måste du som VD gå i personlig borgen för att få låna pengar till din verksamhet. Detta innebär att du kan bli personligt ansvarig om återbetalningen inte sköts som den ska.

Månadsavgift utifrån qred-score

Precis som de flesta andra företagslån på marknaden så är Qreds firmalån ett räntefritt lån. Istället betalar ditt bolag en fast avgift för lånet varje månad. Utöver denna fasta avgift tillkommer det inga dolda kostnader. På så sätt vet du redan från start hur mycket du måste betala varje månad. Månadsavgiften är individuell och baserar sig på ditt företags qred-score. Detta kan liknas vid ett kreditscore som utgår från en rad olika parametrar. Har ditt bolag en stabil ekonomi och ett bra kassaflöde så kan du räkna med en låg månadskostnad. Om ditt bolags återbetalningsförmåga är sämre så har du istället en högre månadskostnad att vänta. Den månadsavgift som Qred Bank AB tar ut kan jämföras med en månadsränta mellan 1,48-2%. Detta innebär en årsränta på ungefär 25%.

En stor fördel med Qreds företagslån är att lånen inte har någon bindningstid. Således har du möjlighet att förtidslösa ditt firmalån när du vill utan att extra kostnader tillkommer. Är du medlem i Småföretagarnas Riksförbund eller Företagarna så har du dessutom chans att få ränterabatt på företagslånet hos Qred Bank AB.

Krav för att få låna hos Qred Bank AB

Vill du ansöka om ett lån till ditt företag hos Qred så bör du först säkerställa att bolaget når upp till grundkraven. Dessa är dock inte särskilt strikta. Det betyder dock inte att Qred släpper igenom alla ansökningar. Istället gör man en individuell bedömning av alla bolag som ansöker om företagslån.

  • Svenskregistrerat bolag

  • Bara enstaka betalningsanmärkningar

  • En sund affärsidé

Vidare behöver alltså en företrädare för bolaget gå i personlig borgen. Övriga parametrar bedöms individuellt efter att en låneansökan skickats samt att en kreditupplysning inhämtats.

Ansökan som inte är bindande

Du ansöker om ett företagslån på Qreds hemsida där hela ansökningsprocessen sker digitalt. Det är helt gratis att göra en låneansökan och varken du eller ditt bolag förbinder dig till något genom att göra så. Ansökningsprocessen hos Qred Bank AB består av tre steg där du först får ange önskat lånebelopp samt fylla i företagets organisationer och era kontaktuppgifter. Därefter får du komplettera låneansökan med uppgifter om dig och ditt företag. Detta tar max några minuter och det enda du behöver förbereda dig med är att ha ditt BankID tillgängligt. Det är nämligen så du identifierar dig när du ansöker om ett firmalån hos Qred Bank AB.

När du skickat in din låneansökan kommer Qred Bank AB att gå igenom denna. Utifrån informationen du lämnat samt de uppgifter som framkommer i de kreditupplysningar som tas gör Qred en bedömning över bolagets återbetalningsförmåga. Därefter sätts ett Qred-score som utgör grunden för den ränta som ditt bolag kommer att erbjudas. Du får sedan svar inom en timme under ordinarie öppettider. Väljer du att gå vidare med erbjudandet får du signera skuldebrev med BankID innan pengarna betalas ut. Ofta sker utbetalning av pengarna samma dag.

Kontakta Qred Bank AB

Efter som låneansökan hos Qred Bank AB sker digitalt har du möjlighet att ansöka om ett företagslån utan UC när som helst på dygnet. Dock är det bara under Qreds öppettider som låneansökningarna behandlas. Dessa öppettider kan du se längre ned. Har du frågor eller behöver hjälp med något så kan du ringa in till Qreds kundtjänst på 020-15 03 33. Du kan även skicka ett mail till kundtjänst på support@qred.se. Qred finns även närvarande i olika sociala medier där du har möjlighet att kontakta lånebolaget med dina frågor.

Måndag: 07:00 - 17:30

Tisdag: 07:00 - 17:30

Onsdag: 07:00 - 17:30

Torsdag: 07:00 - 17:30

Fredag: 07:00 - 17:30

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Har du en enklare fråga så kan det vara värt att kolla igen Qreds hemsida innan du kontaktar kundjänst. På hemsidan går man igenom låneprocessen och besvarar även vanligt förekommande frågor.

QRED

  • SNABB UTBETALNING
  • INGEN STARTAVGIFT
  • HÖGT BELOPP
  • PERSONLIG BORGEN