SevenDay Bank

SevenDay Bank erbjuder flera finansiella tjänster som rör såväl lån som sparande. Du får bland annat ett attraktivt sparande där du kan räkna med villkor som är lätta att förstå kombinerat med en fördelaktig ränta. Behöver du ta ett privatlån utan säkerhet, samla lån eller ta ett billån kan SevenDay Bank hjälpa dig med upp till 500 000 kronor. Här får du även ta del av bankens unika prisgaranti på privatlån. Det betyder att SevenDay Bank matchar ett erbjudande hos en annan svensk långivare om du får ett bättre totalpris hos en konkurrent. Anledningen till prisgarantin är helt enkelt för att du ska kunna räkna med marknadens bästa villkor som kund hos SevenDay Bank.

Den här banken är en filial till danska Express Bank A/S men tillhör också koncernen BNP Paribas. I dag driver BNP Paribas Personal Finance sin verksamhet i mer än 30 länder, har över 19 500 anställda och ungefär 27 miljoner kunder. SevenDay Bank är uttalade specialister på just blancolån, det vill säga privatlån utan säkerhet, sedan 2007.

Lånebelopp
10000 - 500000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 år
Utan UC
Nej
Startavgift
495 kr
Effektiv Ränta
3,95-14,60%
i
Räntan bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 14,60 %. Återbetalningstid 1-12 år.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Privatlån upp till 500 000 kronor

Om du är i behov av extra pengar någon gång kan du ansöka om ett privatlån mellan 10 000 och 500 000 kronor hos SevenDay Bank. Skulle du exempelvis ansöka om ett lån på 250 000 kronor och sedan behöver göra ett tilläggslån vid ett senare tillfälle är detta också möjligt, då upp till 500 000 kronor totalt. Genom att justera lånebeloppet och återbetalningstiden ser du vad lånet kostar dig per månad. Var noga med att inte låna mer än du klarar av. Självklart kan du lösa lånet när du vill om du har möjlighet. SevenDay Bank tillämpar prisgaranti på privatlån utan säkerhet, du har chansen att utnyttja en betalningsfri månad vid behov och sist men inte minst ingår ett liv- och låneskydd som du kan läsa mer om på deras hemsida.

Så här ansöker du

Det är väldigt lätt att ansöka om ett lån hos SevenDay Bank. Du fyller bara i låneansökan genom att ange hur mycket du vill låna, hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka och anger ytterligare information som efterfrågas. Därefter skickar du in din ansökan om lånet och i samband med att du gör det tar SevenDay Bank ut en kreditupplysning på dig. Här samarbetar banken med både Upplysningscentralen (UC) och Bisnode. Inom ett par minuter får du ett besked om huruvida du blir beviljad lånet eller inte. Om du signerar skuldebrevet med BankID sker utbetalningen så fort som möjligt.

Samla lånen hos SevenDay Bank

Har du samlat på dig tidigare smslån, krediter och köpt produkter på avbetalning som innebär att du betalar onödigt mycket pengar i ränta och har svårt att hålla reda på alla fakturor kan du passa på att få hjälp hos SevenDay Bank. Här kan du samla dina tidigare lån under ett enda stort lån och betala av dina skulder hos respektive långivare och butik medan du får en lägre ränta och bättre villkor. På så sätt blir det lättare att bli skuldfri och du minskar din månadskostnad. Även i det här fallet ingår tjänsten SevenDay Prisgaranti som vi nämner ovan. Får du en lägre effektiv ränta hos en annan långivare och återkommer till SevenDay Bank matchas erbjudandet på ditt beviljade lån.

Ansök om billån

Oavsett om du behöver köpa en helt ny bil eller ett begagnat fordon kan du låna upp till 500 000 kronor i billån med flexibel återbetalning som kund hos SevenDay Bank. Lägsta möjliga billån är 50 000 kronor. Räntan sätts i sin tur mellan 2,95% och 5,95% medan banken bjuder på uppläggningsavgiften. Fördelarna med ett billån hos SevenDay Bank är bland annat att du kan betala av den i upp till tolv år, det krävs ingen säkerhet och ingen kontantinsats. Via bankens hemsida kan du även läsa på om vanliga frågor om just billån och få ännu mer värdefull information som till exempel vilken färg på bilen som påverkar andrahandsvärdet och liknande. 

Krav för lån hos SevenDay Bank

För att du ska bli beviljad ett lån hos SevenDay Bank finns det ett antal grundkrav som du måste uppfylla. Det gäller vid såväl privatlån som billån. Kraven du måste uppfylla är följande: 

• Du måste vara minst 20 år gammal. 

• Din inkomst är minst 120 000 kronor per år. 

• Du har inga tidigare betalningsanmärkningar. 

• Medsökande ska vara folkbokförd på samma adress. 

• Du måste vara mantalsskriven i Sverige i tre år. 

• Det finns inget skuldsaldo hos Kronofogden. 

• Du har inga smslån. 

• Av två sökande måste minst en vara anställd, företagare eller pensionär. 

• Som ensam sökande måste du vara anställd, företagare eller pensionär. 

Individuell ränta på lånet 

När du ansöker om ett privatlån hos SevenDay Bank sätts räntan individuellt och den baseras på din ekonomiska situation. Räntan är rörlig - från 3,45% upp till 12,95%. Genom att ha en medsökande ökar du chanserna att få en lägre ränta. Beroende på resultatet av din kreditupplysning påverkas också räntan du får. 

Armotering och avgifter

Vid ett privatlån tillkommer särskilda avgifter. För ett nytt lån finns det en uppläggningsavgift på 495 kronor och vid ett tilläggslån ligger den på 295 kronor. För att undvika aviavgifter via papper (45 kronor) och autogiro (15 kronor) kan du välja e-avi med autogiro. I övrigt ligger påminnelseavgiften på 60 kronor, inkassoavgiften på 180 kronor och förseningsavgiften på 195 kronor. Dröjsmålsräntan är ordinarie ränta på 12,00%. Beträffade amorteringen kan du justera den upp till tolv år. Var noga med att kontrollera aktuella avgifter och villkor innan du bekräftar och signerar lånet hos SevenDay Bank.

Kundtjänst hos SevenDay Bank

Om du behöver hjälp med något som rör lån och sparande hos SevenDay Bank kan du kontakta kundcentret. Supporten håller öppet varje helgfri vardag från klockan 08.00 till 18.00. Du ringer in på telefonnummer 0770 17 77 70. Övriga öppettider finns att tillgå på hemsidan. Vill du mejla in till kundtjänsten gör du det till kundcenter@sevenday.se. Det finns även gott om vanliga frågor och svar som berör lån och sparande som du kan läsa igenom för att utöka ditt kunskapsförråd innan du skickar in din låneansökan till SevenDay Bank.

SEVENDAY BANK

  • PRISGARANTI
  • INGEN SÄKERHET
  • LÅG RÄNTA
  • BETALNINGSFRI MÅNAD