OKQ8 Privatlån

För de flesta svenskar så är OKQ8 enbart förenat med tankning och bensinmackar. Det är nog få som känner till att OKQ8 även innehar ett banktillstånd. Genom OKQ8 Bank finns det således möjlighet att både låna pengar och ansöka om ett kreditkort. Med OKQ8 Privatlån kan du låna upp till 350 000 kr utan säkerhet och till låg ränta. Du lånar till vad du vill med fördelaktiga villkor.

Eftersom räntan på OKQ8 Privatlån är låg i jämförelse med många av bankens konkurrenter så kan lånet med fördel användas som samlingslån. Men du kan även vända dig till OKQ8 Bank för ett helt nytt lån om du exempelvis behöver låna för att köpa bil eller bekosta en resa.

Lånebelopp
20000 - 350000 kr
Återbetalningstid
2 - 12 år
Utan UC
Nej
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
3,89-7,89%
i
Vid ett lånebelopp om 100 000 kr med fem års återbetalningstid med exempelräntan 5 % (effektiv ränta 6 % inkl aviavgift) blir det totala beloppet att betala 115 560 kr, vilket motsvarar en månadskostnad om 1 926 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna utan säkerhet hos OKQ8 Bank

Vänder du dig till OKQ8 Bank för att låna pengar så kan du låna alltifrån 20 000 kr upp till 350 000 kr. OKQ8 Privatlån är ett annuitetslån med rörlig årsränta. Du lånar utan säkerhet och behöver således inte sätta varken bostad eller bil i pant för att få låna pengar. Du väljer själv en lämplig återbetalningstid för lånet på mellan 2-15 år. Vilken månadskostnad du får beror på vilken ränta du får. Månadskostnaden påverkas även av ditt lånebelopp och den löptid du väljer. Vill du ha en låg månadskostnad så bör du välja en längre löptid. Vill du istället komma undan så billigt som möjligt så är det bättre att betala en högre månadssumma under en kortare återbetalningsperiod. Du kan ansöka om ett OKQ8 Privatlån själv eller ha en medsökande på din låneansökan. Väljer du att ha en medsökande så är blir ni solidarisk betalningsskyldiga.

Om du ansöker om ett nytt OKQ8 Privatlån nu så kommer du att få 500 kr att tanka för hos OKQ8. Detta i form av ett presentkort som skickas hem till dig efter det att du fått ditt lån beviljat och utbetalt.

Lån utan uppläggningsavgift

När det gäller ränta och avgifter för OKQ8 Privatlån så har man här slopat uppläggningsavgiften helt. Således behöver du inte betala någon startavgift när du tecknar ditt lån hos OKQ8 Bank. Detta gör att den effektiva räntan blir något lägre än hos bankens konkurrenter. Däremot tar man ut en aviavgift på 35 kr om du väljer att få hem pappersfaktura. Väljer du istället att få en e-faktura från OKQ8 Bank så slipper du denna kostnad.

Krediträntan på OKQ8 Privatlån sätts individuellt utifrån den sökandes kreditvärdighet och återbetalningsförmåga. Du har möjlighet att få en ränta mellan 3,89-7,89%. Lånar du 100 000 kr under 5 år och får en ränta på 5% så blir den effektiva räntan 5,91%. I denna beräkning ingår aviavgifter vilket alltså du kan slippa genom att välja e-faktura. Det totala beloppet att återbetala blir 115 327 kr och månadskostnaden för lånet blir 1922 kr. Utöver ränta tillkommer inga andra avgifter för lånet så länge du återbetalar ditt lån i tid. Gör du inte detta kan du drabbas av både dröjsmålsränta, påminnelseavgift och inkassoavgift. 

Vem får låna hos OKQ8 Bank?

Precis som andra banker så ställer OKQ8 Bank vissa krav på den som vill ansöka om ett lån. Det handlar inte om några orimliga krav. Däremot kan du inte låna med betalningsansmärkningar hos denna långivare.

  • 20 år gammal

  • Inga betalningsanmärkningar

  • Folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren

  • Årsinkomst på minst 125 000 kr

  • BankID

Utöver dessa krav måste du genomgå en sedvanlig kreditbedömning innan du kan bli beviljad ett OKQ8 Privatlån. Detta innebär bland annat att banken tar en kreditupplysning på dig hos UC.

Ansök om ett OKQ8 Privatlån

Oavsett om du är kund hos OKQ8 Bank sedan tidigare eller inte så har du möjlighet att ansöka om ett lån hos banken. Du ansöker om ett OKQ8 Privatlån direkt på OKQ8s hemsida. Där kan du snabbt och smidigt fylla i en låneansökan där du först väljer ett lånebelopp mellan 20 000 kr och 350 000 kr. Därefter får du välja en löptid på mellan 2 och 12 år. Har du en kampanjkod så fyller du i denna i din låneansökan. När du fyllt i dina personuppgifter och kontaktuppgifter får du svara på frågor om din privatekonomi. Bland annat får du uppge din inkomst samt ge information om dina boendekostnader och eventuella betalningsanmärkningar. När hela låneformuläret är komplett får du verifiera din identitet med mobilt BankID innan du skickar in din låneansökan till OKQ8 Bank.

När banken mottagit din ansökan kommer man att göra en sedvanlig kreditprövning. Man ser således över de uppgifter du lämnat samt inhämtar en kreditupplysning från UC. Därefter ger man dig svar på huruvida du blivit beviljad lånet eller inte. Får du ett positivt besked så kan du signera skuldebrev digitalt. Du får sedan in pengarna på det konto du uppgivit i din låneansökan inom ett par dagar

Kontakta OKQ8 Bank

Har du frågor om OKQ8 Privatlån så återfinns all nödvändig information om lånet på bankens hemsida. Där kan du bland annat se villkor, prislista och aktuella räntor. Vill du komma i kontakt med OKQ8 Banks kundtjänst så gör du detta via ett formulär på bankens hemsida. Notera dock att banken inte svarar på kontospecifika frågor via mail. Vill du ha svar på sådana frågor så bör du istället ringa in till OKQ8 Bank på telefonnummer 020-65 65 65. Kundtjänst är dig behjälplig under följande tider:

Måndag: 08:30 - 17:00

Tisdag: 08:30 - 17:00

Onsdag: 08:30 - 17:00

Torsdag: 08:30 - 17:00

Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

På bankens hemsida finns det även en FAQ där du kan få svar på vanliga frågor. Du kan även läsa mer om bankens andra produkter så som kreditkort och betalkort.

OKQ8 Privatlån

  • INGEN STARTAVGIFT
  • BANKID
  • RÄNTA FRÅN 3,89%
  • INGEN SÄKERHET