Goodcash.se

Goodcash.se erbjuder mindre privatlån till en fast ränta. Lånen kan ses som ett mellanting mellan vanliga privatlån och smslån. Hos Goodcash.se kan du ansöka om ett mindre lån mellan 5000 kr och 50 000 kr. Man vänder sig specifikt till dig som har svårt att få låna pengar hos andra banker och låneinstitut. Detta märks bland annat genom att man godtar låntagare med upp till nio betalningsanmärkningar. Till skillnad mot de flesta snabblån så tar man dock kreditupplysning från UC. Det krävs även viss inkomst från tjänst. I övrigt ställer man inga högre krav och till skillnad mot många andra långivare väljer man att se till din ekonomiska framtid istället för att grotta i hur det har sett ut tidigare.

Hos Goodcash.se sker låneansökan online och du identifierar dig smidigt och digitalt med BankID. Att ansöka om ett mindre lån här tar bara några minuter och du får direkt svar på om lånet blivit beviljad eller inte.

Lånebelopp
5000 - 50000 kr
Återbetalningstid
1 - 8 år
Utan UC
Nej
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
29%
i
Räkneexempel: Lån på 30.000 kr med löptid om 60 mån har en effektiv årsränta på 29,00% och en nominell fast årsränta på 25,74%. Månadskostnaden blir 894 kr och totalt att betala 53.640 kr (d.v.s. 749 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär att kostnaden för krediten blir 23.640 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna med upp till nio anmärkningar

Hos Goodcash.se kan du ansöka om ett mindre privatlån på mellan 5000-50 000 kr. Återbetalningstiden väljer du själv och för närvarande kan du välja att återbetala ditt lån hos Goodcash.se under mellan 1-8 år. Om ditt lånebehov blir större med tiden har du alltid möjlighet att ansöka om en höjning. Du väljer då beloppet du vill låna och erhåller mellanskillnaden av nuvarande lån och det nya beloppet. Lånen hos Goodcash.se kräver ingen säkerhet utan är ett så kallat blancolån. Däremot bör du vara medveten om att räntan är högre än hos de flesta andra låneinstitut. Således kan det vara en god idé att först jämföra lån innan du väljer att ansöka om ett blancolån hos Goodcash.se.

Trots att Goodcash.se har en hög ränta på sina lån så har långivaren blivit populär främst på grund av sina låga krav. Bland annat kan du låna här med upp till nio betalningsanmärkningar. I samband med att du ansöker om ett mindre lån hos Goodcash.se gör långivaren en sedvanlig kreditprövning som bland annat innebär att en kreditupplysning i UC tas.

Fast ränta hos Goodcash.se

Till skillnad mot många andra långivare så arbetar Goodcash.se med en fast ränta. Således påverkar inte din kreditvärdighet vilken ränta du får på lånet hos Goodcash.se. Likt många sms-lånebolag så får istället samtliga låntagare samma fasta ränta som för närvarande ligger på 25,74%. Utöver ränta så tillkommer det inga andra avgifter då Goodcash.se valt att slopa både uppläggningsavgift och administrationsavgifter. Den effektiva årsräntan om du lånar 30 000 kr under 60 månader är 29%. Detta under förutsättning att du följer avtalad betalplan. Den totala kostnaden för lånet blir då 23 640 kr och dina betalningar uppgår till 53 640 kr.

Återbetalningen av lånet sker månadsvis via autogiro. Med anledning av detta måste du godkänna ett autogiromedgivande i samband med att du tecknar lånet hos Goodcash.se. Den månatliga betalningen kommer att dras från ditt konto den 27:e varje månad under hela löptiden.

Räkneexempel:

Lån på 30.000 kr med löptid om 60 mån har en effektiv årsränta på 29,00% och en nominell fast årsränta på 25,74%. Månadskostnaden blir 894 kr och totalt att betala 53.640 kr (d.v.s. 749 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär att kostnaden för krediten blir 23.640 kr.

Grundkrav hos Goodcash.se

För att få ta ett privatlån med fast ränta hos Goodcash.se så krävs det att du uppfyller låneinstitutets grundkrav. Dessa grundkrav är följande:

  • Minst 20 år gammal och högst 62 år gammal

  • Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden

  • Inkomst från tjänst eller näringsverksamhet

  • Folkbokförd i Sverige

Har du gamla betalningsanmärkningar så är detta inte något problem. Här kan du låna med betalningsanmärkningar men du får max ha nio stycken anmärkningar.

Ansök om ett mindre lån med BankID

Får du behov av att låna en mindre summa pengar men ändå vill ha en längre löptid än den som erbjuds för snabblån så kan du vända dig till Goodcash.se. Hos Goodcash.se ansöker du om ett lån direkt online och identifierar dig med mobilt BankID. Du kan välja att låna alltifrån 5000 kr upp till 50 000 kr direkt. När du valt önskat lånebelopp så får du välja en löptid på mellan 1-8 år. Tänk på att en längre löptid är förenat med en högre totalkostnad. Däremot blir själva månadskostnaden lägre med en längre återbetalningstid. Vill du komma undan så billigt som möjligt så bör du dock välja en kortare löptid på enbart några år.

Hos Goodcash.se spelar det inte någon roll vad det är du vill låna till. Här kan du låna till alltifrån renovering till att köpa bil eller för att renovera din bostad. När du valt önskat lånebelopp och återbetalningstid för lånet får du se hur hög din månadskostnad kommer att bli. Känner du dig bekväm med månadskostnaden kan du komplettera din låneansökan genom att fylla i uppgifter om dig själv och din ekonomi. Därefter skickar du iväg din ansökan och identifierar dig med BankID. Du får sedan svar samma dag och vid godkänt lån får du pengarna utbetalda inom två arbetsdagar.

Kundservice Goodcash.se

Har du några frågor kring lånen hos Goodcash.se så kan du besöka företagets avdelning för FAQ. Där besvarar man de flesta frågor som du som låntagare kan tänkas ha. Hittar du inte svar på den fråga du har så kan du kontakta bolagets kundservice under följande tider:

Måndag: 08:00 - 16:00

Tisdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

För att komma i kontakt med kundtjänsten hos Goodcash.se kan du ringa 031-75 54 100. Du kan även skicka ett email till info@goodcash.se.

GOODCASH.se

  • LÅNA MED ANMÄRKNINGAR
  • INGEN STARTAVGIFT
  • ANSÖK MED BANKID
  • SMÅLÅN