Fixza

Fixza är ett SMSlån med kreditupplysning från Bisnode. Med Fixza kan du låna pengar utan UC koll så att du slipper förfrågningar i ditt register. Långivaren kommer från OPR-Finance AB som även har företagslån och privatlån i sitt produktutbud. OPR-Finance är ett etablerat finansbolag med tillstånd av Finansinspektionen. Här lånar du tryggt och säkert utan krångel. Med Fixza snabblån kan du låna alltifrån 1000 kr upp till 5000 kr. Har du bankkonto i Nordea så får du pengarna på kontot direkt efter godkänt besked. Har du konto i annan bank så får du pengarna på eftermiddagen om ansökan blivit godkänd innan 13:30.

Lånebelopp
1000 - 5000 kr
Återbetalningstid
1 - 2 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
495 kr
Effektiv Ränta
386%
i
Låna 5 000 kr i 30 dagar. Uppläggningsavgift 495 kr, administrationsavgift 39 kr , nominell bunden ränta 39%, effektiv ränta 386%, totalt att återbetala 5 694 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Låna 1000-5000 kr med Fixza SMSlån

Är du i behov av ett mindre SMSlån och behöver pengarna snabbt så kan du vända dig till Fixza. Här kan du låna ett mindre belopp mellan 1000 kr och 5000 kr utan någon kreditupplysning från UC. Istället erbjuder Fixza ett snabblån med kreditupplysning från Bisnode vilket gör att du inte drabbas av en försämrad kreditvärdighet i samband med din låneansökan. 

Fixza SMSlån lämpar sig för dig som fått ett plötsligt behov av pengar och som inte hinner vänta på utbetalning. Fixza är ett smslån med direkt utbetalning till konton i Nordea. Detta innebär att du kan ha pengarna på kontot direkt efter beviljad låneansökan. Har du konto i annan bank så kan du få vänta till eftermiddagen alternativt nästföljande morgon.

Låneansökan hos Fixza tar bara någon minut och du får alltid besked på din ansökan direkt i mobilen. Du identifierar dig smidigt via BankID och slipper således allt administrativt krångel när du ansöker om lån hos Fixza.

Lånets ränta och kostnader

Fixza SMSlån är en högkostnadskredit och du får räkna med en hög effektiv ränta när du lånar. I den effektiva räntan ingår en bunden nominell ränta på 39%. Den effektiva räntan inkluderar även uppläggningsavgift på 495 kr och administrationsavgift på 39 kr. Månadsräntan för Fixza SMSlån är 3,25% av kapitalskulden.

Hos Fixza erbjuder man även sina låntagare att förlänga lånet vid behov. Utnyttjar du möjligheten att förlänga ditt lån i 30 dagar så tillkommer en kostnad på 295 kr. För att få en bild av vad det kostar att låna hos Fixza kan du se nedanstående räkneexempel.

Räkneexempel:

Ett lån på 5000 kr som återbetalas efter 30 dagar har en uppläggningsavgift på 495 kr och en administrationsavgift på 39 kr. Den nominella budna räntan är 39% och den effektiva räntan 386%. Totalt belopp att återbetala är 5694 kr.

Krav för Fixza snabblån

Vill du låna hos Fixza måste du uppfylla vissa krav som långivaren ställer. Dessa krav är snarlika det som gäller för andra högkostnadskrediter med skillnaden att Fixza inte accepterar några betalningsanmärkningar. Vill du låna med betalningsanmärkningar får du således vända dig till en annan kreditgivare.

  • Mellan 18-70 år gammal

  • Inga betalningsanmärkningar

  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

  • Folkbokförd i Sverige

  • Deklarerad inkomst på minst 100 000 kr

Utöver dessa grundkrav måste du inneha ett svenskt bankkonto, en email adress samt ha möjlighet att identifiera dig med mobilt BankID.

Ansök om Fixza SMSlån i mobilen

Att ansöka om ett lån hos Fixza är både enkelt och går snabbt. Du ansöker via långivarens hemsida via antingen mobil eller dator. Du väljer först ett lånebelopp mellan 1000 kr och 5000 kr och därefter får du uppge dina kontaktuppgifter. Fixza ställer även några frågor om din ekonomi som du måste svara på innan du kan gå vidare med din låneansökan. När du svarat på samtliga frågor får du acceptera Fixzas villkor innan du identifierar dig med BankID.

Direkt efter att din låneansökan är inskickad kommer Fixza ta en kreditupplysning på dig från Bisnode. Därefter får du svar på din ansökan direkt i mobilen. Blir du beviljad lånet så betalas detta ut direkt. Har du konto i Nordea så kommer du att se pengarna på ditt konto omedelbart efter det att du fått svar. För konton i övriga banker kan det dröja fram till nästföljande morgon innan pengarna blir tillgängliga för dig.

Kundtjänst Fixza

Hos Fixza kan du ansöka om lån dygnet runt. Däremot behandlas bara din låneansökan under ordinarie öppettider vilka du kan se här nedan.

Måndag: 08:00 - 19:00

Tisdag: 08:00 - 19:00

Onsdag: 08:00 - 19:00

Torsdag: 08:00 - 19:00

Fredag: 08:00 - 19:00

Lördag: 10:00 - 14:00

Söndag: 10:00 - 14:00

Det är även under ovanstående öppettider som du kan få hjälp av Fixzas kundtjänst. Du når kundtjänst via mail på kundservice@fixza.se eller telefon på 08-501 00 669. Är inte kundtjänst på plats så kan du gå igenom Fixzas FAQ där man svarat på vanligt förekommande frågor.

FIXZA

  • LÅN UTAN UC
  • FÖRLÄNG LÅN
  • LÅN MED BISNODE
  • BESKED DIREKT