Credinord

Hos Credinord kan du med verksamhet i Norden ansöka om ett digitalt företagslån. Här har du möjlighet att låna upp till en miljon kronor till ditt företag med enbart personlig borgen som säkerhet. En låneansökan tar enbart 2 minuter i anspråk och du får alltid svar direkt. Således slipper du både pappersarbete och onödigt långa väntetider. Dessutom betalar du alltid en fast månadsavgift vilket gör prissättningen för lånet transparent. Den fasta avgiften sätts individuellt utifrån en kreditprövning på dig och ditt bolag. Har du ett företag med likviditetsbehov så kan du ansöka om en låneoffert från Credinord redan idag. Ansökan är helt kostnadsfri och du binder dig inte till något. Bakom Credinord står företaget Credinord Oy som är ett finskt kreditinstitut. Utöver sin verksamhet i Sverige tillhandahåller man även utlåning i Finland.

Lånebelopp
10000 - 1000000 kr
Återbetalningstid
6 - 12
Utan UC
Nej
Startavgift
kr
Effektiv Ränta
individuell%
i
Hos Credinord betalar du en fast månadsavgift som sätts individuellt efter godkänd kreditprövning
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Företagslån med fast månadsavgift

Credinord är ett kreditinstitut som erbjuder företagslån till alla svenska bolagsformer. Således kan du ansöka om ett lån till ditt bolag oavsett om du driver ett aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag eller en enskild firma. Du måste dock ha haft igång din verksamhet i minst 6 månader för att kunna bli beviljad finansiering från Credinord. Credinord Företagslån är ett företagslån utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver pantsätta aktier, fastighet eller dylikt för att få låna. Istället räcker det med att en eller flera ägare går in som borgenärer för lånet. Med anledning av detta är det viktigt att både du som ägare och ditt bolag har en god kreditvärdighet. Annars finns det risk för att din verksamhet nekas ett lån hos Credinord. Kreditprövning sker på sedvanligt sätt genom att Credinord tar kreditupplysning hos UC på både bolag och tilltänkta borgensmän.

Hos Credinord kan du ansöka om en lånesumma mellan 10 000 kr och 1 000 000 kr. Lånet ska gå till ett skäligt syfte och oftast är det möjligt att låna ett belopp som motsvarar din verksamhets omsättning under en månad. Löptiden på lånet väljer du själv och i skrivande stund kan du välja att återbetala firmalånet mellan 6, 12 och 18 månader.

Transparent prissättning hos Credinord

Hos Credinord erbjuder man företagslån med en fast månadsavgift. Du behöver således inte oroa dig för dolda kostnader utan kan enkelt se redan från början vad lånet kommer att kosta ditt bolag. Månadsavgiften sätts individuellt utifrån en kreditprövning. Företagslånet hos Credinord har inte heller någon bindningstid. Istället har du möjlighet att återbetala lånet i sin helhet när du vill. För att få reda på vilken månadsavgift just ditt företag kommer att få så behöver du ansöka om en låneoffert. Först därefter kan du se vilken avgift bolaget får betala och vad detta motsvarar i effektiv ränta. Att göra en låneansökan kostar inget och du binder inte heller upp dig till något genom att göra så.

Credinords grundkrav

Innan du väljer att ansöka om ett företagslån hos Credinord bör du se över finansiärens grundkrav. För att få möjlighet att låna till ditt bolag gäller det att följande grundkrav är uppfyllda. 

  • Aktiebolag, Kommanditbolag, Handelsbolag eller enskild firma

  • Inga betalningsanmärkningar hos företaget

  • Inga betalningsanmärkningar hos borgensman

  • Verksamhet minst 6 mån bakåt i tiden

  • Vettigt syfte med lånet

Credinord genomför en sedvanlig kreditprövning i samband med varje ansökan som kommer in. Detta innebär bland annat att en UC tas på både bolag och borgensman. Motsätter du dig detta så rekommenderar vi dig att se över listan över företagslån utan UC istället. Vidare kan det vara bra att veta att man sällan godkänner en större lånesumma än vad som motsvarar bolagets omsättning under en månad.

Gör en kostnadsfri låneansökan hos Credinord

Hos Credinord ansöker du om företagslån helt digitalt. Den kostnadsfria låneansökan skickar du in via Credinords hemsida. Där får du först välja en lämplig lånesumma och du erbjuds att låna från 10 000 kr upp till 1 miljon kronor. Då får sedan välja en löptid på 6 månader, 12 månader eller 18 månader. Tänk på att lånets löptid kommer att påverka totalkostnaden för lånet. Har du möjlighet att välja en kort återbetalningstid så är detta ofta mer gynnsamt. När du genomför låneansökan kommer du även behöva att ange bolagsuppifter och kontaktuppgifter. Se därför till att förbereda sådant innan du väl gör din ansökan om företagslån så kommer du att spara tid. Därefter följer frågor om ditt företag och dess ekonomin. När du besvarat alla frågor får du signera ansökan med BankID. Därefter får du besked inom 10 minuter så till vida att du ansöker om företagslån under Credinords öppettider. Blir ditt företag beviljad ett lån av Credinord så får du signera låneavtal och därefter har du pengarna på kontot redan samma dag.

Credinords öppettider

Eftersom låneansökan sker digitalt hos Credinord så kan du när som helst besöka finansiärens hemsida för att ansöka om ett företagslån. Däremot finns bara kundtjänst på plats under bolagets öppettider vilka du finner nedan. För att kontakta Credinords kundtjänst behöver du bara ringa 08-446 870 01. Du kan även skicka ett mail till kundservice@credinord.com.

Måndag: 08:00 - 16:00

Tisdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

På Credinords hemsida finner du all nödvändig information om företagslånet som erbjuds. Du kan även gå igenom svar på vanligt förekommande frågor om du känner dig osäker inför din låneansökan.

CREDINORD

  • DIGITALT FÖRETAGSLÅN
  • BESKED DIREKT
  • PERSONLIG BORGEN
  • ENKEL ANSÖKAN