Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
Marginalen Bank - privatlån, omstartslånet och kreditkort

Marginalen Bank - privatlån, omstartslån och kreditkortAnsök om lån

Redan 1979 startade Marginalen upp sin verksamhet som ett inkassoföretag. Med åren har företaget utvecklat en rad nya finansiella produkter genom att bland annat förvärva företagen Bank2 och Citibank. Marginalen erhöll 2010 bankoktroj vilket innebär att företaget numera är en bank och bytte därav namn till Marginalen Bank.

Marginalen Bank erbjuder i dag möjligheten att låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet med en återbetalningstiden upp till 12 år.

Du kan som privatlånekunder välja tilläggsförsäkringar till ditt lån vilket skyddar dig om du exempelvis skulle bli arbetslös eller om du skulle råka ut för en olycka och skulle få svårigheter att betala kostnaderna för lånet.

Ansök om lån >

Ansök och få hjälp per telefon

Du kan även ringa till Marginelen Bank på nummer 010-108 99 45 för att få personlig service och hjälp med att ansöka om ett lån.

Personlig service: 010-108 99 45

Amortering

För ditt lån hos Marginalen Bank kan du välja en amorteringstid på 2-12 år.

Agifter

En obligatorisk uppläggningsavgift på 495 tillkommer när ditt lån är beviljat. Sedan betalar du 25 kronor i månaden för aviavgiften som du kan reducera till 10 kronor om du väljer att betala med autogiro.

Räntor

För aktuella räntor och effektiv ränta för ditt tilltänkta lån så hänvisar vi till Marginalen Banks webbplats.

Kreditkort

Marginalen Bank har även i sitt utbud tre smidiga kreditkort, Marginalen Gold, Marginalen Classic och Marginalen Traveller. Tre olika kort för olika ändamål och bland annat så erhåller du en kreditgräns på upp till 200 000 kronor med Marginalen Gold.

Ansök om kreditkort >

Låna trots betalningsanmärkningar

Har du betalningsanmärkningar så kan du ansöka om ”Omstartslånet” hos Marginalen Bank. För att beviljas ett sådant lån krävs det att du belånar din bostad med minst 250 000 kronor. Minsta belpp du kan låna är 50 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 40 år. Räntan för detta lån är individuellt.