Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
Lendo Privatlån

lendo_logotyp

Ansök om lån här

Lendo är ett fristående bolag och ingen egen bank. Företaget har samlat ett antal banker under samma tak och fungerar som en låneförmedlning för privatpersoner. Det här är tänkt att kunna erbjuda kunder det absolut bästa privatlånet av de banker som passar bäst för just den individen. Du kan låna upp till 350 000 kronor utan att behöva ange någonting som säkerhet. Pengarna kan sedan användas till precis vad du vill utan några som helst krav från bankens sida. Din kreditvärdighet kommer fortsätta vara hög eftersom det endast görs en upplysning.

Villkor

För att du skall få teckna ett lån som privatperson hos Lendo finns vissa krav. Du måste vara minst 18 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar registrerade på dig från de senaste tre åren. Du måste också ha en fast inkomst av tjänst eller pension på minst 12 500 kronor om året. Om ni är två som ansöker om lånet ökar chanserna markant att få möjlighet att låna pengar hos Lendo.

Amortering

Amorteringen varierar med vilket bolag som står bakom lånet men normalt ligger ett privatlån på minst ett år och som mest runt tio år.

Avgifter

Samma sak gäller för avgifterna då olika bolag har olika avgifter för avier, administration och uppläggning. Tag kontakt med Lendo för att få specifika priser för just ditt lån.

Ränta

För aktuella räntor hos Lendo hänvisar vi till bolagets webbplats.

Kampanj

För tillfället finns en kampanj som erbjuds till Lendos kunder som går ut på att alla som inte lyckas sänka sina räntor med hjälp av Lendo får 300 kronor av företaget. Följande gäller för kampanjen.

- Ansök om omförhandling av dina lån i formuläret på ansökningssidan.
- Vi presenterar det bästa erbjudande vi kan hitta.
- Posta till oss följande: Kopia på utdrag från alla de banker vars lån du omförhandlat där vi klart och tydligt kan se: Din bank, din effektiva ränta, din månadskostnad, din återbetalningstid, datum på utdraget.
- Bifoga dina kontouppgifter.

Kampanjen gäller ansökningar inskickade mellan 2009-02-27 till 2009-12-31.

För ytterligare information gällande Lendo och deras lån och räntor, vänligen kontakta företaget via deras webbplats.