Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
Finance4you

Finance4youFinance4you är en låneförmedlare och inte något företag som lånar ut egna pengar. Finance4you lånar helt enkelt istället för dig från en av de traditionella långivarna och sedan till dig. De erbjuder privatlån från 5 000 kronor enda upp till 350 000 kronor. Du behöver inte ha någon säkerhet oavsett belopp som du ansöker för. Besked kommer antingen via telefon eller Internet och du får ett lånelöfte som gäller i 30 dagar. Finance4you erbjuder också att stå för arbetet med att skriva över lån från andra företag om du önskar det. Lånet går att lösa utan extra kostnad. Det är fullt möjligt att söka två personer men viktigt att veta om är att bägge blir solidariskt betalningsansvariga för hela lånebeloppet. Det vill säga att även om en av er inte kan betala så måste den andra parten i så fall stå för hela återbetalningen.

Villkor

För att bevlijas ett lån hos Finance4you måste du vara mellan 18 år och 69 år gammal. Du skall vara pensionär eller fast anställd och ha en deklarerad inkomst från det här. Sökande skall heller inte vara belastad av någon betalningsanmärkning.

Amortering

Återbetalningen sker mellan 2 och 15 år och beroende på vilken tid du väljer att betala tillbaka, destå större eller mindre blir din månatliga kostnad.

Avgifter

Uppläggningsavgiften ligger på 0 - 495 kronor beroende på vilken långivare som blir aktuell. Aviavgiften ligger i spannet 0 - 25 kronor per månad beroende på långivare.

Ränta

För räntor hos Finance4you hänvisar vi till företagets hemsida då de varierar.