Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.
BIGBANK

BIGBANK - privatlån upp till 100000 kronor utan säkerhetAnsök om lån

BIGBANK är internationell bank som slog upp sina dörrar i Estland 1992. I dag har dock banken vidgat sin verksamhet och etablerat sig även i bland annat Finland, Spanien, Sverige samt i en rad baltiska länder. BIGBANK erbjuder i dag privatlån mellan 1000 till 50 000 kronor med en amorteringstid på upp till 60 månader, utan någon säkerhet.

För att ansöka om ett lån så skickar du in en låneansökan på företagets webbplats och sedan kommer en handläggare att kontakta dig för att slutföra låneprocessen.

Ansök om lån hos BIGBANK >

Villkor

För att bli beviljad ett lån hos banken måste du först och främst vara över 20 år och ha en inkomst på 120 000 kronor per år samt inte ha några betalningsanmärkningar. Är ni dock två som söker om ett och samma lån så måste den samlade årsinkomsten vara över 200 000 kronor.

Amortering

Amorteringstiden för ett lån är mellan 6 till 60 månader.

Avgifter

När din ansökan har godkänt och du är beviljad ett lån så tillkommer en upplägningsavgift på 495 kronor samt en månatlig administrationsavgift på 35 kronor.

Ränta

Räntan beräknas individuellt och är från 22 %. Räntor för ett lån hos BIGBANK kan variera med tiden och därför hänvisar vi till företagets webbplats för en korrekt ränta och på deras hemsida kan du direkt se och räkna på hur mycket ditt lån kommer att kosta hos banken och hur hög räntan kommer att bli.